ZATVORENO ODLAGALIŠTE OTPADA “KOKOJEVICA”

ZATVORENO  ODLAGALIŠTE  OTPADA “KOKOJEVICA”
Obavještavaju se građani da je je temeljem inspekcije Ministarstva zaštite okoliša i prirode,  a usljed požara koji je izbio 27. 10.2012., a radi ugroze zdravlja ljudi,  odlagalište “Kokojevica” privremeno zatvoreno.
Moli se pučanstvo da do daljnjega ne baca smeće u kontejnere, jer se u nemogućnosti odlaganja kontejneri ne mogu prazniti.
O svim daljnjim mjerama, radnjama i novonastalim situacijama, građani će biti pravovremeno obavješteni putem javnih medija i oglasnih tabli
Zahvaljujemo na razumjevanju. (KTD MINDEL)

Comments

 1. ne može u kontenjere a može li u more??

 2. stavi pod posteju a ne u more

 3. Anonymous says

  E, ovo je već nešto. I liked

 4. Što naprin? Meni se para sve isto

 5. Meni se para da je najboje sve to odni Lepotu u kanclariju pa neka se on sekira

 6. ili Lepotu u kancelariju ili Zuretu u prikuću…

 7. Meni samo nije jasno kako vi (jedan i dva) niste skontali da od glave (Zagreba) riba smrdi.

 8. Ja san Henryje, čudo prirode
  Sve na svitu znan i jasno mi je sve
  Ja san Henryje, čudo prirode
  Čudo milenija, supermen iz sna

  • Hvala Jere, hvala hvala 😉 Ali ne, zbilja zar ne mislite da bi mi u Lumbardi sa oko 1500 stanovnika mogli već odavna riješiti odlagalište smeća da ti nisu neki drugi faktori upleteni?

 9. nema se sto krivit LEPOTA I ZURETA nego on pametne koji su dozvolili da se otvori od trag puno godina. Ali ni narod dobro ne radi jer bacaju svega i svasta a najvise onih glupi plasticni botilija mora se RECYCLI . to bar ne kosta puno .

 10. ja mislim da si fali broj stanovnika ja mislim oko 7ooo tisuca sa gradom korcule

  • Dali Javič pripada gradu Korčuli ili selu Lumbardi? Kad sam napisa 1500 stanovnika mislio sam na Lumbardu kao jednu homogenu cijelinu, jedno pleme (indijanaca) koji mogu riješavat svoje vastite probleme bez uplitanja Velikog Brata.

 11. Sto sam hoti rec da nisu samo lumbarda koja uptrebi kokojevicu nego ima i drugih mista kako na primjer BIG BROTHER GRAD KORCULA Za sada zbogom javicani ide na brod SVIMA SRETAN BOZIC I NOVA GODINA.

 12. JAVIC REPUBLIKA, hahhahahah

Speak Your Mind

*