Zaštićeni vridni pokloni

korcula-wmsEvo nan je naš vridni Dobre priko isto tako dobrih judi dobavi još zračnih slika našega otoka i šire. Ja sam jednostavno zbunjen i oduševljen činjenicom da nam se ništo ovako kvalitetno i vridno daruje. Jer ovakve stvari se plaćaju. Ustvari, plaćaju se i slike puno slabije od ovih koje smo mi dobili tako da ja jednostavno moram na svoju ruku petat ovi pečat da smo je dobili na poklon jer znate kako to gre na internetu. Želim se na taj način odužit autoru i bar malo zaštit njegovo djelo. Posebno sam se prenerazi kad san ču da nije profesionalac?!?!? E pa dragi, meni još nepoznati gospodine, ako ovo nisu profi fotke, e onda ja neznan što je to profi fotka. Hvala vam što ste u Lumbardanetu prepoznali stranicu koja se čini iz gusta i iz jubavi prema rodnom zavičaju i slično,  te odlučili da je dovoljno vridna da na njoj osvanu vaši biseri. Poštovanje do neba…

Comments

  1. Kolega kad si već krenuo što ne staviš žig na svaku do sad objavljenu fotografiju. Zar su one manje vrijedne ako nisu slikane iz zraka? Ako je poklon, onda je ili nije.

    • Ako ne razumiš, onda ti ni ne mogu objasnit. Briši fotografije skupa s postovima ako ti to smeta. Poklon su nama, što na njima i piše. Dobre i ja smo to odlučili. Ti odluči drugačije… Zanima me jeli to svim lumbardanetašima smeta, mada imam osjećaj da ih ima koji itekako razumu… Dakle?

  2. što će mi slika kad je zamuljana?! naravno da smeta

  3. ohoho, ćapali su se lenon i mekartni, sa će pati bitlsi!

  4. Lumbardian says

    Doša je jedan dobri dundo i teta iz Italije. 1966 g.Donili su mi vridni poklon, pištolj što isparaje ko pravi. Onda se pojavi niki otac koji me je zaštiti od toga poklona. Jer nije etički, nije moralno da se dica igraju pistoljima. A to je bi moj dar. Zapečati ga je. I sa me zaboli u stunku ka se sitin.

  5. Pozdrav Lumbardi. Ovo lito sam proveja par lipih dana u Korćuli i Lumbardi, bio lipo primljen i ugošćen od vaše sumještanke pa sam se osjetio obaveznim da bar na ovakav naćin im se zahvalim i poklonim par slika.

Speak Your Mind

*