ZAJEDNIČKO PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

lumbarda

GRAĐANSKA AKCIJA LUMBARDE (G.A.L.)
HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI (HNS)
SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE (SDP)
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA (HSS)

ZAJEDNIČKO PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Comments

 1. Sve ima svoj razlog, pa i ova odluka.
  Ako se stalno bude isto radilo i razmišljalo,
  stalne , i uvijek iste ,će biti i posljedice.

  Učimo od prirode, budimo savitljivi.
  Meko i savitljivo opstaje , tvrdo puca.

 2. donje blato says

  Simpatični ste. I na izbore izađite kao koalicija.

 3. TovarGre says

  Kad se istrošilo da je HDZ kriv za sve, sad treba novi krivac, sad je načelnik na redu. Proglas je pravi politički. Svijesni smo svoje odgovornosti, ali nismo odgovorni jer neznamo,nemamo informacije i tako dalje. Pinokijo Pinokijo, ti si drveni lutak, odakle ti pravo da misliš da si pravi dječak? Znaš li ti Pinokijo ko te napravio? Đepeto te izdilao iz nepoznate bije i ti sad Đepetu okrećeš leđa? Drven si Pinokijo, nisi pravi! Vrati se Đepetu jer vonja pilotina!

 4. Be yourself says

  Svaka čast Žmika, tako treba, pokaži ko je gazda!
  Sredi Kokojevicu i Pržinu, i to je koliko hoćeš..

  P.S. Uredi nam oni put priko Klada i
  Glogovca, ne može se više ni traktoron proć..

 5. DOBAR JE ČOVIK ALI NIJE SE ZA SAD POKAZA KO NEKI ORGANIZATOR

 6. tja. dosadni ste

 7. Nažalost niste prošli ni test osnovne pismenosti pišući ovaj PROGLAS, a drugo zar smatrte da smo svi toliko gramatički i politički nepismeni (čudim se SDP-e) pa ne znamo da je NAČELNIK direktno odgovoran kao izvršna vlast i da mu tu odgovornost ne mogu pruzeti ni ukinuti vjećnici. Ucjena vezano za podignute ruke u vijeću stoji ali je ipak UCJENA!

 8. Meni što se tiče politike ništa nije jasno ko tu koga??? Ma valjda ce jednog dana bit bolje…

 9. kokojevica says

  “Također želimo javnost upozoriti da za sve poslove koje načelnik u svom radu obavlja kao izvršna vlast i za što nije potrebna podrška općinskog vijeća postaju direktna odgovornost samo načelnika, a ne kao što smo do nedavno smatrali, odgovornost svih nas iz koalicije koja obnaša vlast u Lumbardi zajedno sa načelnikom”. Koji kukumari. Da postaje odgovornost Načelnika. Kako da je dosad u ovih 10 miseci odgovara neko drugi a ne Načelnik. Biće bi odgovoran GAL i ovi iz koalicije. Jadni Joža u šta su te sve uvjerili. Oni kao dosad nisu znali da Načelnik odgovara, tj. Izvršna vlast. Sve veliki vijećnici koji imaju i ohoho staža u vijeću počevši od B.B.Z., I.K.L., M.C., a i R.L. donedavnog vijećnika Gradskog vijeća. Ispada da dosad nisu ni znali čija je koja ovlast. Ma znaju oni sve ali je jubav pukla kad je načelnikova supruga napala velikog vođu BBZ i od kad je Joža uvidi da ga ovi vode u propast a da su nesposobni a pogotovo direktorica Mindela kojon pod hitno mora dat ostavku jer mu je odavno otkazala poslušnost a u početku se postavila kao Načelnica i vodila selo. Koja sramota. Joža ako imaš m.da i sebe si proglasi Skupštinom razriješi je dužnosti i pokaži da želiš ovom mistu dobro. Ko jon je da ovlasti da po javnim općinskim površinama radi ove sprdačine i potroši toliko solada. Općinsko vijeće nije jer pratin njihov (ne)rad. Posli će bit da Mindel nema za plaće a i da se Pržina nemože uredi. Još je T.M.B. u koaliciji oli će mu legalizirat Ražnjić. Koji je to trgovac. Neka odgovori što je dobro napravi u ovom svom mandatu za selo, naravno osim što je sa svima trgova svojim glasom kako bi napravi nešto na Ražnjiću a što po zakonu nemože jer ima rješenje za rušenje one megalomanske građevine. Sa ćemo vidi kako će se ponaša HDZ i P.Š. odnedavno nezavisni vijećnik. U svakom slučaju ne piše nan se dobro. A vaja osnovat još jedno općinsko poduzeće za kaniželu. Možda zaposle direktoričina muža.

  • Bravo kokojevica! misto se još nije uredilo i sredilo,e ma je njima kokojvica sa glavna kako da se to ni moglo zimi rješava ,nego sa ka dohodi lito i turizam.Lipo će se organizira bus u selu pa ka doju turisti neka ih nosi gori na kokojvicu na razgledavanje,a to što selo ni uređeno i spremno za lito da čeka goste i da in ostane dobar dojam o mistu i organizaciji pružanja turističkih usluga ,to ništa to in nije bitno.katastrofa.

 10. escalibur says

  Bravo kokojevica samo da li te razumu svi u selu a narocito oni koji su dasli glas tkz Gal-u..marginalnoj skupini koja ima jako malu potporu . Nacelnikova odluka da se izdvoji je jedina prava i ima podrsku vecine dobronamjernih.Nazalost kriva politicka procjena koalicijskih vjecnika i njihovih ZG sefova vodi cilu drzavu ukrivo narocito ekonomski,a to se odrazava i u nasemu malom mistu kako volu rec ovi u proglasu.

 11. Jeste gledali Gospodar prstenova 2. Para mi se da se u općinu raskotilo puno malih
  Gríma Wormtongue -a

 12. Načelniče Joža svaka čast! na tvome radu i trudu,na vrime si se obada u kojoj si skupini upa.Njima je lako okolo laprda ludosti i LAŽI ,a ti potpisuješ i ti si odgovoran ,a to i malo dite zna.A još da se ova dva vjećnika sa dugin stažen u vijeću obadaju di su i oni upali.Sa ka treba redit misto nema direktorice,di je?!ko će radnicima dat plaću,ko?!.A GAL-ovci tvrdu da ona najviše radi,ali di je rezultat tega rada ,di?jeli oni mislu da smo ludi.Načelnik je dobro odluči i ima podrsku ,a oni se neka protivu ,ali ni nemaju zašto jer načelnik misli svojon glavon i radi kako je u interesu mista.

 13. Lumbardez says

  Ovo samo pokazuje da su strančarenja u našem malom mistu nepoželjna,fućkaš politiku,svima treba kanalizacija,a kokojevicu ako se zatvori,vidi Makarsku.Proleteri Lumbarde,ujedinite se i dejstvujte.

 14. Tako je, većina ih uglavnom nastavlja stopicama svojih tateka.

 15. men in white says

  Ok, za GAL smo znali da nisu baš skroz svoji. Ali šta se dogodilo HNS, SDP i HSS…? Jesu li sad svi kolektivno prolupali? Triba zvat ljude u bilom?

 16. kokojevica says

  Ježu moj nemoj tako na direktoricu. Vodi ona računa o firmi. Čak je iz Zagreba zvala nezavisnog vijećnika P.Š. da gre u općinu isprosi za plaće prin Uskrsa. A odma se pojavi i veliki vođa BBZ. Ovi su skroz prolupali. Direktorica upucaje lovu kako da općina leži na soldima pa će dava kako se njon prohtije. GAL-ovci gledaju otkanta Načelnika, a i Nadzorni Lučice koji bi triba po njima smjeni direktora. Glupi su i neznaju da je to u nadležnosti Načelnika. A ovo novo poduzeće. E tu će bit svinjarije. Da vidimo hoće li GAL sad podržavat da skupština društva bude Načelnik ili vijeće. Vidićemo koliko su transparentni a i MC i RL, ta dva asa koji samo klimaju i važno je da su na vlasti a nikakve koristi od njih. Evo je RL i vijeće odgodi. Katastrofa. Ne ide selo u dobrom smjeru. Ali zato ovi neki koji ga vode uspiju jednu nekretninu dva puta unovčit. Bilo bi dobro da ti model primjene i na općinskin nekretninama.

 17. Dok nije mladih po strankama nemoze ni selo naprid…Svaka cast svakome ali svi gledaju svoju korist tako da imaš lipo misto puno potencijala imas nesložne ljude u mistu i imas nered u selu…Kad bi konacno neko s mudima dosa i reka svakome sto ga gre sa tin covikom ne bi niko zeli razgovarat jos bi ga i sparali jer danas je svako serif dosta je samo vidi restorane izgrajene na moru restorane koji uzimaju dil puta za privatni parking? Charter turizam biljezi rast posvuda osim u lumbardi jer marina izgleda ko da je uragan pasa itd itd naslo bi se jos stvari ali necu nista govorit jer u lumbardi ima judi kojima je sve moguce i nista nije nedostizno pa zato i jesmo ovako sesni…

 18. larda i zeja says

  Ovo je najboji net na svijetu. ovoliko glupih priopćenja od koalicije nigdi nema. oli u našem mistu nema komunalno poduzeće i direktorica koja je dobro plaćena koliko čujem pa neka uređuje,u butigu ima za kupi rukavica i maske ko ima alergiju i neka se čapa posla, svaki dan po osan sati i evo rezultata. nemože se na posal doć u deset uri i otić u podne . di budu radnici sam bog zna. e, vijećnici naši, zašto sjedite u vijeću,za svoje interese ili dobro mista?O čemu vi govorite i zašto spominjete načelnika,oli će on hodi mest i kosi put i skupja ono gvozja kolo KTD-a i tržnice.Ali se niste naučili ko ima koju ovlast u općini?va zagrni rukave i po rabota jer nema bez rabote ništa. najlakše je prazni takujin od općine,dokle ima,e ma ka se osuši?.

 19. Prava Lumbarajka says

  Možda da se HDZ vrati na vlast? Će bi boje? M.C je pošten čovik, realno gleda na stvari i mislim da je sposoban. Fama oko koalicije je isforsirana, lobiji rade po cili dan, puštaju se patke, manipulira se informacijama. Za Mindel neću komentira jer neznam kako se radi tamo, ali prepostavljam da ako se poduzeće brine o kanalizaciji, javnoj rasvjeti, da tu ima dosta posla na terenu pa onda nije sve uredski posal. I zar ne postoji tajnica u tom poduzeću? Teška su vremena htili mi to sebi priznat ili ne.

  • larga kraja says

   da, samo što je javna rasvijeta maknuta iz Mindela, a kako čujem ni kanalizacija ne bi trebala bit posal komunalnog poduzeća. mene i dalje brine kokojevica, izgradnja brda od smeća nije rješenje.

  • Vrijeme ne čini teškoće,
   nema dokaza,
   nego ljudi, što je očigledno.

 20. bilo bi lipo da ove vaše dokumente ne dilite s nama jer nas ovo ne zanima!

Speak Your Mind

*