Zahvalnice za one kojima smo drugi dom

stari-gosti-2009Turistička zajednica Općine Lumbarda od 2004. godine redovito svojim dugogodišnjim gostima dodjeljuje Zahvalnice za doprinos razvoju i unapređenju hrvatskog turizma.

Tako će se i ove godine gostima koji dolaze po 25 i 35 godina zaredom, na maloj svečanosti uz druženje na domjenku, uručiti devet Zahvalnica, prigodni pokloni i cvijeće.

Ovi gosti koji svoju vjernost Lumbardi i svojim domaćinima iskazuju već toliko godina, najbolji su veleposlanici i promotori hrvatskog turizma u zemljama iz kojih dolaze, a TZO Lumbarda to cijeni i želi im to na svoj skromni način simbolično pokazati.

Od 2004. godine do danas je uručeno 40 Zahvalnica, uglavnom bračnim parovima i obiteljima, što znači da Lumbardu posjećuje više od 100 stalnih gostiju godišnje.   Maja Cebalo, predsjednica

Poslala nam je vridna Maja i tabelu sa podacima koliko ko dugo dohodi u Lumbardu ali nije je baš jednostavno stavit na site pa ćemo obahodi jeli se kogo od susida poigra i onda objavit link.

Comments

  1. Baš divno, još da se malo više potrudimo i oko novih gostiju bilo bi predivno.
    🙂

  2. Zašto nema ništa nova na ovoj stranici.Prošla je ljetna strka.sada bi mogla koja nova sličica i koji novi članak meštre.

  3. Sve je dobro dok im se ne dogodi ovo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/iskaz-obitelji-schmidt-sto-se-zaista-dogodilo-pretucenim-nijemcima-u-brelima-/451484.aspx
    a bilo je oveg lita svega, od potezanja konopa do konopa kolo vrata, bužanja baraka, guma itd. Zato pamet u glavu

Speak Your Mind

*