Vrijeme iza i ispred

Nedjeljne objave su nam obično u znaku MNK Lumbarda i sportskih uspjeha. Jučer su uspješno odigrali naši malonogometaši što možete pročitati u prethodnom postu, a u mučni petak smo na nacionalnom nivou prosuli bodove u jednoj povijesnoj utakmici ( a koja to nije??) u kojoj smo bili apsolutni favoriti, a gdje su nas skupo koštale strateške i taktičke greške našeg stručnog stožera popraćene kardinalnim greškama suca.
Kažu ide uzvrat, a neka eto sad stručni stožer popravlja stvari kako zna i umije, ako uopće išta umije, a ja se samo nadam da ćemo jednom imati bolji stožer i vratiti karakter kojeg smo toliko imali kada smo kretali od nule. Toliko od mene ukratko na temu crnog petka oko kojeg vjerojatno svi imamo barem približno isto stajalište (zar je i to moguće??). Slobodno komentirajte iako bi možda bilo ljepše, zdravije i sretnije da se komentari više odnose na donji dio ovoga posta.

Dakle što se našeg malog portala tiče, kao i obično komentari nabujaju kad je turizam u pitanju. Očito da nam je svima stalo da stvari krenu nabolje i to naravno sa što više domaćeg znanja, sposobnosti i kapitala. Obzirom da je turizam “top” tema pisati ćemo o tome i dalje. Netko je tražio još nešto od Trio Vala, pa nam je drago da danas to već možemo objaviti u sklopu isječka iz jedne emisije koja se negdje prije desetak ili nešto godina snimala u Lumbardi. Kao uvod u emisiju koja će vam nadam se skrenuti misli na ljeto i neka ljepša vremena, nekako mi se odlično uklapa početni dio nedavnog komentara Buba Mare pa ga premještam sa razlogom u ovaj post:
Dovoljno će bit ,
svakome, da samo radi ono što voli,
ili , da nekako zavoli, ono što mu je život stavi ispred nosa.
Nađite lipotu u vlastitom danu, svaki dan,
bez obzira na probleme i perspektive,
bez obzira na loše vijesti, i krizu.
Pa makar, sitnica.
Sada i ovdje…
.

Comments

  1. lumbarjani says

    Tako bi i trebalo gleda život ,kroz male stvari, jer ako čekaš samo na ono veliko cili život proje kraj tebe u čekanju a ti nika nisi zadovoljan jer ti uvik ništo fali.Kad bi bili zadovoljni sa sobom sa svojim životom i onim što imamo ovega trenutka svi bi bili puno sritniji.

  2. svaka čast na postu …….nadamo se skoremu nastavku reportaže …..a trio ko 3 slavuja kantaju , bilo bi ih lipo još sluša

  3. Emisija se zvala Pazi staklo, baš sam bi proba ovo nać na jubitu, ali nije bilo. Lipa snimka..

Speak Your Mind

*