Viko, ne viko…

Dragi moji,

Zna se koji, Vi= kako da ste MI, hoću reć da osvajate. Želim Vam svako dobro, i pogodite ko je ovo napiso. Nisan prepiso! Ali, nešto fali.

Hoti san slikat uspješne poteze malonogometaša Lumbarde, nisan uspio, smetala mi je ova škinja da vidin igralište (ne u Lumbardi, ali čujem da će se u Vas izgradit prava dvorana) Pod balonom. Pokušo sam barem publiku, i našo njih trojicu= Ništo se dogovaraju.

Prin 5 godišć san Vam prvi čestito Sretan Božić i Novu godinu,bilo je to kad ste tek započeli. Pa evo Vam i sad čestitke Nećemo! Hoćemo nešto! I tako prolaze dani. Drugi nas vozaju vješto, Vještije nego lani. Sretno Vam i zdravi bili…..

Comments

 1. kakva je ovo rezolucija, umjesto da se povećaju, slike nakon klika ostaju iste?! Usput što je pjesnik htio reći osim da se na otoku igra balun…

 2. free style says

  ja bi reka da niko perić ima rimovani trenutak

 3. Lumbardian says

  Magic. Padaju pahuje sniga. Malo me dira i vraća u ditinstvo. Miracle. Mirakul je ovi novi superreporter bez ikojih granica. Evo, pogajan ko bi moga bi. Napiso je a nije prepiso neki oriđino iz Dubrovnika.

 4. Hvala Niko…
  A za ovi članak prvo što čujen…danu Vi koji ste bliži poglavarima sela jel vi štogo znate o temu projektu..Ma kako bilo da bilo i valo bi da se Marina priuredi kako triba jer onako čini gad nasri sela….a zamislite kako bi tek prosperali s pravin nautičkin turizmon uhuuuu….

 5. Lumbardian says

  Treba to potanko i detaljno proući. Sviđa mi se da planiraju sanitarije, 50 novih vezova i 25 zaposlenih. Nije mi jasno di će izgradi hotel i 2 teniska igrališća. Onda, ko će izbursa ove silne milijune sad kad su investitori na antidepresivima. Ovako na prvi pogled lipo, nema šta.

Speak Your Mind

*