Viko ne viko..čestita nam i pozdravlja nas sve, pogodite tko?!

Kao i svake godine negdje u ovo vrijeme, javlja nam se i pozdravlja nas naš vjerni kolega novinar koga ne treba posebno predstavljati.  Pismo je kao i od “Lipe riči” zapelo u spam folderu, no ne znači da je zastarilo. Obzirom da nam novosti od MNK Lumbarda dolaze na kapaljku, ovakav doprinos još nam je draži. Pa krenimo malo riječima, malo slikom:

Pratim Vas i po meni imate ono što drugi masteri nemaju= Mota od života. Kako je moj život ispunjen novinarstvom i sportom,češće mi se događa da senjajem one „cake“ koje se mogu između redaka bolje shvatiti. Shvaćam Zašto zadnjih nekoliko utakmica u Drugoj Hrvatskoj malonogometnoj ligi-Lumbardi rezultatski ide slabije. Nije radi publike ili igrača, nego radi sudaca i trenera. Pogledajte ovega suca na utakmici protiv ekipe Novo vrijeme iz Makarske. Mene je strah gledat sliku,a zamislite kako je bilo igračima Lumbarde gledt sliku i priliku. A moj veliki prijatej Neno od straha drži ruke na škinji. Recite mu, da svojim motima objasni igračkim životima, što triba činit i učinit.Učini sam ovo,onako iz štovanja prema Vama. Nastavite, i ne zaboravite da Vam svake godine prvi čestitam Sretan i blagoslovljen Božić i Novu godinu. Ako ne virujete,prolistajte Vaše stranice. Svako dobro!!!

Pozdravlja Vas Niko


Trackbacks

  1. […] sve “gušće”, a sve zahvaljujući vašim doprinosima i angažmanu. Pa neka uz “Mota od života” kako nas je jednom komplimentirao Niko Perić, imamo materijala i za svakodnevne objave (ili […]

Speak Your Mind

*