Uživo s Kokojevice

A što reć, slika sve govori. Kokojevica se javlja, da je ne bi zaboravili. I to se javlja svon forcon. Neću ni zamišlja koje sve otrovine upravo letu zrakom. Smrad nesnosni. Ko da ni dosta trovanja pomalo svaki dan, Doza je pojačana. Kako stat na kraj problemu Kokojevice? Ovo nije samo problem Lumbarde, to večeras najbolje osjećaju u Korčuli pukle vitar nosi. Gledam po televiziji svudi po državi ljudi protestiraju, blokiraju odlagališta. A virujem da je u nas problem najžešći. A kako smo svi hvalili onu sanaciju kad je uputila. I sad? Di smo? Nije dobro, nikako nije dobro…

Hvala Mikiju za fotku.

Comments

  1. Jupppiii, Kokojevica se javila. Baš lipo upravo za noć vještica. Sad, da smo u mom Texasu zavezali bi odgovorne za bager pa nek uživaju par dana i noći u onome što su nam servirali. Možda bi im tad došlo iz guzice u glavu na koji način ovaj problem riješiti. Pa zato su plačeni. Ali hebiga nismo u Texasu, jel tako.

  2. motorna pila says

    tako je!!!! henry treba to počet po texaški rješavat. vrime je za to
    samo koga vezat za bager?

  3. premijera Milanovića. kažu da je sve zapelo u Zagrebu

  4. vatrogasac says

    nekada je u lumbardi zivio verlo pametan covik i da se njega slusalo nebi do ovega dolazilo .ako neznte ko je to bi pitajte LACUDINA.

Speak Your Mind

*