Umjetničke pemedore

pomedore Zašto je važno usadi pemedore doma u vrtal i čuva starinsko sime !? Zato što su ovo pemedore iz Keruma, Konzuma, Studenca, Lidla i Tommya. Ne restu u zemji, nego u kokosovin vlaknima ili kamenoj vuni, visoke su do 6 metri, kompjuterski se dozira guvana, temperatura i vlaga. Da radnici nebi unili koju klicu u sterilni prostor bez ikakvih bolesti, moraju pasa nogama priko dezifekcijske barijere i obu se u “skafander”. Oplodnju vršu bumbari koje moraš kupit. Bidna biljka “proizvodi” sedan miseci na godinu. Do anci jedna pemedora je zdrava i iste je boje i veličine na svakon katu. Sistem se zove hidroponski. Strava. Izgleda da nemamo šansi ili možda baš imamo. Lumbardian

Comments

  1. Dominik says

    Nema ko nas spasi!

  2. Ima brale use i u svoje kljuse pa da vidiš što je domaća spiza .Ovo su nike vanbračne rodice naših pomedora koje nemaju nikakva prava da se zovu pemedore, zovi te ih tomato oli ti rajčica a ne nikako pomedora a kamoli lumbarajska!

  3. Ako je to tako loše, zašto onda nema ljeti u Lumbardi za kupiti izobilje domaćih? Zašto se ne proizvodi kada već ima izobilje zemlje i vode (od kanalizacije)?

Speak Your Mind

*