Udruga Nina

Poštovani,

udruga “NINA”, udruga je osnovana s ciljem pružanja pomoći djeci sa malignim bolestima i pomoći roditeljima da lakše prebrode teškoće sa kojim će se susretati.

NAŠA INICIJATIVA, VAŠA ALTERNATIVA naziv je projekta koju je udruga “NINA” pokrenula u suradnji s tvrtkom Apel j.d.o.o. Udruga “NINA” u suradnji s tvrtkom Apel j.d.o.o. nastoji kroz svoj rad motivirati brojne sugrađane da daju svoj nesebičan doprinos. Maligne bolesti kod djece predstavljaju socijalno – medicinsku dimenziju jer bolest ne pogađa samo dijete već i cijelu obitelj. Stoga je nužno roditeljima pružiti pomoć i potporu u svakodnevnim teškoćama s kojim se suočavaju. Prioritet udruge je ohrabriti roditelje, prebroditi s njima najteže trenutke u životu te pomoći pri neophodnim troškovima liječenja.

Udruga “NINA” poziva sve da se uključe i financijski podrže projekt. Uključiti se možete kupnjom majica sa porukom udruge “NINA”, kišobrana te platnenih torbi.

Više o projektu NAŠA INICIJATIVA, VAŠA ALTERNATIVA i samoj udruzi “NINA” možete pronaći na njihovoj web stranici http://www.udruga-nina.hr

Srdačan pozdrav,

Speak Your Mind

*