TZ nagrade

natjecaj-za-okucnicu-dobitnici-za-2008TZ Općine Lumbarda je već četvrtu godinu zaredom provela Natječaj za najljepše uređenu okućnicu, terasu, arulu i balkon, kako bi potakla brigu o uređenju mjesta i nagradila one koji tome najviše pridonose. Prema preporuci Ocjenjivačkog suda iz redova članova Turističkog vijeća priznanja za 2008. godinu su primili: gđa. Luca Cebalo za najljepše uređenu okućnicu, gđa. Senka i g. Bartul Nobilo – Koso za najljepše uređenu terasu i g. Nikola Batistić – Belo za najljepše uređenu arulu. Dobitnicima su Priznanja i poklon bonovi za sadnice cvijeća uručeni jučer, 15. ožujka 2009. godine, na svečanom dijelu Skupštine TZ.

Comments

 1. svaka cast, nego zalosno je to sto nema mlajih lica

 2. jel ima koja slika okučnica da hi vidimo

 3. mlađa lica says

  da su mlađa lica dobila pozivnicu bila bi i ona na slici

 4. Molim slike nagrađenih okućnica sa opisom gdje se nalaze, pa da i mi stranci vidimo

  • A je Maro i vas ima usuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????
   Moram priznati da vam je ovo jedini komentar homo reć na mistu, to jest i mi domaći bi hotili znati disu te kuće i okućnice i kad se more to poć zaviri!
   Para mi se da svake godine isti dobiju iste nagrade i to ih još za nefali dile sami sebi, međusobno jedni drugima!!!!

   Ali si Maro zaboravi da si i ti slišava seke??!
   A što je je, ka govorimo o uklapanju u okoliš va naglasi da se oni plastični tobogan odlično uklapa i baš ga je prilipo gleda na sekama.
   Još samo va predloži općenskom vijeću da se i njemu (toboganu) omogući rasvjeta, kako je to omogućeno i drugim reprezentativnim objektima u našem mistu.

   Ovo “tobogan” u zagradama je posebno naglašeno da čitatelji nebi pomislil da se njemu odnosi na njega.

Speak Your Mind

*