Trollovanje

troll-Pošto san zakuha, sa ću pokuša malo poliša, pogladit. Tema je “ajme meni” s obzirom da se radi o poljoprivredi, turizmu, odnosno budučnosti ovega sela. Znate ono – održivi razvoj, očuvanje okoliša. Selo može još rest na zanatima i ribarstvu. Nismo mi Krško, je li?
– Odma moran naglasiti da ovo par fameja što se bavi vinarstvom uvode neki red u tu proizvodnju i treba in čestitati na trudu i hrabrosti. Vina su im kontrolirana od vrenja priko dozrijevanja do botiljanja. Mahom su to kvalitetno odnjegovana vina a ima i vrhunskih (grk) i nagrađivanih. Obnovi san neka svoja skromna znanja o vinarstvu i vidin da je đaba nekoga uvjeravat u nešto što bi usporedi sa nogometnon utakmicon. Svi bi bili treneri, svi znamo sve.
– Što se tiče plavca malog crnog od njega je u nas dozvoljeno pravit kvalitetno vino s kontrolon porijekla, i ako hočete, neke usporedbe sa vrhunskim plavcima, posebno sa izbornim berbama samo nas odvlače u nešto nama nejasno, akademsko. Dovoljno je utvrditi da je naš plavac kvalitetan i da je to jako dobro vino pod uvjetom da je proizvedeno u nekog od ovih par vinara. O vinima iz “domače” proizvodnje ne bih trošio riječi.
-Ovakve rasprave su interesantne ali mogu bit i štetne, jer zahtjevaju izvjesno poznavanje stvari. Sorry
-Lumbardian

Comments

  1. Evo ga Copi uhiti san ga. Otkriven je identitet dotičnog parapeta. Kakav luzer: http://www.lumbardanet.com/usdocs/2010/03/parapet.jpg

  2. Lumbardian says

    Di ima za kupit ovih simpatičnih trollilićoti? Možda u zemlji čudesa. Nebi hi ja hrani kako kaže 2swm. Ja bi in da lokat.

  3. Translator is not working! Admins could you fix it? please

  4. Spasiba tovariš kontoljor

Speak Your Mind

*