Transformacija

kokojevica-wide-2kokojevica-wideEvo dva pogleda na Kokojevicu. Kad ovo zazeleni to će bit upravo krasno. Bi san skeptičan, ali svaki put ka pojen oba sve više se veselin. Galebi gledaju bagere i biće izmeju sebe komentiraju: Va će ina drugu postu, ovu su nan izbarali.

Comments

 1. Nadam se samo da se ovdje ne radi o još jednoj “kombinaciji guranja pod tepih”, odnosno nasipavanja zemlje i trave povrh smeća i kemije koje i dalje truje zemlju i vodu.

 2. word!!!

 3. Lumbardian says

  Triba se veselit i ne žalit nijednu kunu. Ipak treba napomenu da niko nemože sanira 40 god. onečiščenja ovega krškoga terena, podzemnih voda (nemote misli da hi nima), mora, šuma… i godinu dana trovanja judi dioksinon. I ka je bilo solada, ni se moglo rabota radi šporkega natjecanja, a sanacija je bila hitna. A mi pokušajmo proizvest manje smeča, čini doma gnjoj, namaza vrata na vodenu pituru, prisilit opčinu da možemo razdvaja kartu i caklo, ne uzima plastične sakete… to jest ne budimo licemjeri nego malo radimo na sebi.

 4. Lumbarajka says

  Judi,narode samo naprin.Neka se vise ta Kokojevica dovede u red jer ce nas do glave.Sto mislite,zasto zajnjih godina ima toliko grube bolesti po Lumbardi????

 5. Bumerang says

  Zna se, idemo dalje!

Speak Your Mind

*