TIM računi € i $ i ponovimo kunski

Stara kino dvoranaEvo su mi upravo dojavili devizne račune za TIM akciju stara kino sala.

USD = HR6623300031552907502
EUR = HR7723300031552907498

A kunski je znan od prije:
Broj transakcijskog računa:

2330003 – 1552907262

IBAN: HR4723300031552907262

Eto, sad znate i to, dijasporo daj ruke ovim mladim ljudima i njihovom plemenitom cilju. Hvala svima…

Comments

 1. pretpostavljam da je primatelj TZ Lumbarda?!
  eto svako tko stavi pet zvjezdica neka i uplati, ili obratno. Tek smo na dvi.
  Like se isto broji

 2. Dragi moji 2 i 3 swm, koliko vidim i kako mi se čini skloni ste selekciji komentara. Ne objavljujete, brišete i skidate one koji vam ne odgovaraju zbog čega neznam, ali znam da tu ne piše ništa što istina nije a ona zna ponekad grubo zaboliti. Zato ako ste do 19.5. 2013 puštali sve komentare i posijali mržnju na sitno onda budite fer pa nastavite tako i dalje bez selekcije i brisanja a dani sati i minute će pokazat di je ko bi ,di je sad i di će bit. Hvala, iako sumljan da će proć kroz ZG reviziju.

  • Znači da sijemo tu mržnju i dalje svi skupa? Di ston mržnjon posli ka rodi? Za izvoz pretpostavljam, jer mržnje za vlastite potrebe imamo dovoljno…
   A znaš li za ovo: (ne ti nego svi mi)
   Za kaznena djela protiv časti i ugleda predviđene su novčane kazne za djela kao što su uvreda, sramoćenje i kleveta, a kazne su veće ukoliko su djela počinjena putem računalnog sustava ili mreže što podrazumijeva korištenje foruma, društvenih mreža, komentara na portalima i slično. Propisane kazne za navedena djela iznose do najviše 180 odnosno 360 dnevnih iznosa, ovisno o djelu. Dnevni iznos utvrđuje se uzimajući u obzir prihode i imovinu počinitelja, kao i troškove nužne za njegovo uzdržavanje i uzdržavanje njegove obitelji. On ne može biti manji od 20 kuna niti veći od 10.000 kuna – navodi se u Zakonu. Webmeštri znate li vi ovo?

  • Pošto ste vi svi zaljubljenici u sport zvan politika, veoma fanatični i dajete se svim srcem, a nekima je to naporno, jaaaakooooo, ja predlažem uredništvu Lumbardaneta da vam se izađe u susret i da vam se dozvoli neometano komentiranje uživo,bez čekanja na odobrenje, ali samo u vrime predizbornih kampanja jer ste brate naporni na duge staze. I onda ka bude predizborna šutnja, cap, nema više. Nego onda koga je voja penel u ruke i pišite parole po korti od žala. Znam da je dugo čekat 4 godine, ali kako sam čula od pouzdanega izvora, rješit će te to vi i prin.

Speak Your Mind

*