Sv. Petar iznutra!!!

crkvica-2

Mario šalje i pogled na unutrašnjost crkvice. Restauracija nužna hitno!!!

Comments

 1. pinkipanter says

  I samo da spomenem, da će više komentara bit na boju dresova i na suho, vlažne marine nego na ovu crkvicu u propadanju. Nihilizam lotrina. Ni potriba ruši staro, nego pustit da samo pade. Loši smo, loši do neba!!!

 2. bašćinice says

  nije problem u nihilizmu, nego u birokraciji. prvo treba namaknut pare, naravno. ali to još nije ni po mise jer s tim parama treba platit ovlaštenog arhitekta da napravit projekt. pa poslat konzervatorima da ga odobre. pa angažirat firmu koja ima LICENCU za zahvate na kulturno-povijesnim spomenicima… a sve to zahtjeva i solada i vrimena.

  • Lumbardian says

   E, ka ste več tu ! Ono na Gospu Kandaloru ste lipo pisali o značenju tog blagdana od pantivika do sa. Na Korčula netu. Pitan, oli niste mogli i na našemu netu? Pa lumbarjani smo, a ne luperkijani. Lipo ste doma uredili svoju bašću, na što van zavidin, a onda ste pošli prodava svoje znanje na KO rotundu.Pa nisu oni nešonalđiografik.

 3. bašćinice says

  Stvar je u tome da smo počeli pisat o lumbarajskim običajima na svetu Barbaru, kad je lumbardanet bi u brokenu. Namjera nam je zaokružit ciklus lumbarajskih običaja kroz godinu, pa smo mislili taj projekt objedinit na jedno misto. Međutim, ima još puno običaja o kojima želimo pisat, a sada kad lumbardanet ponovo funkcionira, i to boje i lipše nego prin, svakako da ćemo vodit računa.

  • Ma ste poziv za izložbu ”svi naši krnovali” objavili na Korčula netu, a ne na Lumbardanetu. dakle – niste ”vodili računa”. Sad Lumbardian neće biti zadovoljan, a kamoli “prizadovoljan. Ala da vaša voja i nevoja.

 4. Lumbardian says

  Super san pri zadovojan

 5. Bašćinice says

  Poziv za izložbu “Svi naši krnovali” poslan je istovremeno na korcula.net i lumbardanet – jučer. Zašto ga još nema pitamo i mi administratora.

Speak Your Mind

*