Skitam i letrajem…


Slike sa ove moje prve i uspješne izložbe se zovu: Maslina nakon noinog potopa, Na smrt priplašen, Brži od svoje sjenke, Kokica (Ophrys incubacea), Pera djetlić, Orhideja barlia robertiana. Zahvaljujem sponzorima na realizaciji projekta “Putešestvije Lumbardiana po divljini uprkos opasnostima”. Fotografije su neočekivano postigle vrtoglave cijene pa se nadam kupiti knjigu “Škola za totalne početnike fotoamatere” i solidan aparat u boji.

Ja san ih složi da ih po imenima pokazije po redu, a ispale su ne po redu. Tako da pogodite koja je koja i nagradite sebe nečim što volite (2swm)
Iz druge je uspilo, sad su po redu po imenima, ali svejedno nagradite sebe nečim što volite, ili se bar kaznite nečim što ne volite, a da što, kogo i to voli 😀

Comments

  1. Lumbardian says

    Da si mi posloži antologiju abecednin redon bilo bi to već enciklopedijski. I ovako na metre si uspi, po imenima, prvo s liva na desno, pa onda gornji pa donji red. Ko što se L.N.Tolstoj kupova na metre prema elementu namještaja. Bilo je to zlatno doba književnosti, niti jedna se knjiga ni smila pročita. Ili ko oslikani keramički servis za juhu koji je mora stat u kredenci moje babe a iz njega se ni smilo ist. U ostakljenon buffetu je stajala kristalna boca s bićerinima da nebi padala prašina po njima. Rakija se i onako potezala direkt iz boce od šljive. Ma složi si mi slike ko u prići, gledaj i ne tiči.

Speak Your Mind

*