Situacija na terenu

przinaZa vas na kontinentu evo van jedna freška (od prekjučer) s Peržine. Kaže mi drugi seoski webmajstor da ne pišem toliko kritički jer stvaram antireklamu za ovo malo turizma što nam dohodi i što čita ove stranice. E pa upravo nam je to zatvaranje očiju i prešućivanje da se kogo ne naidi dovelo tu di jesmo.  Poanta priče je ta da je plaža neuređena i “nedovoljno čista”, blago rečeno.

Comments

  1. Na slici se ne vidi kakvo je stanje, osim da ima koliko mi se čini valige i smeća. A ima i pržine. Koji detalj ili slika odozgo bi bilo bolje.

  2. Ma Maro ( ko jesi da jesi ) oli ti ni jasno da se ne radi o slici ni o tome sto je na njoj. Oli nevidis da nam se nas webmajstor na nekoga naidi ; ” kad srce kaze da , kaze Bugarska” . Mozda ga je samo neko savjetova da ne bude prekritican jer bi to moglo pokvarit vec pokvarenu turisticku sezonu ne misleci pri tome da bi bilo lakse smece samo pokupit , plazu uredit , produzit radno vrime turistickoj zajednici , otvorit butige , ubacit koju autobusnu liniju vise i u biti pocet se bavit turizmom. I da nebi neko misli da je na Plokati boje samo ipak za Lubardu vridi ona stara – Što južnije to tužnije..
    Pozdrav sa Plokate..

Speak Your Mind

*