U nove pobjede, u novim dresovima…

mnkdresovi3 Malonogometni klub Lumbarda dobio je nove dresove zahvaljujući Stipi Gabriću Jambi. Gabrić  je poznat kao gradonačelnik Metkovića, HSS-ov saborski zastupnik,ali i kao uspješan poduzetnik. Jedan je od rijetkih političara koji se odaziva na donacije i kad god je u mogućnosti nastoji pomoći . Tako je i ovaj put odlučio pomoći MNK-u „Lumbarda“ i to na način da mu je poklonio komplet dresova za juniore i seniore kluba. Ova donacija, na kojoj su zahvalni svi članovi MNK-a, veoma je značajna za njihov daljnji rad, ali i za  postizanje što boljih rezultata u budućnosti.  A.B.V

Comments

 1. Lumbardian says

  A što sa? Doli potpisani A.B.Vuk je napisa članak ono skoro pa savršeno. Po pravopisu.Gramatički. Sve je tu: pismenost, tvorba ,sintaksa,jezgrovitost… Kladi bi se da su i dresovi rezultat njegova poduzetničkog duha. Ali brate, ti roza dresovi, to mi je katastrofa !

 2. odrzii razvoj says

  Bravo nasi.
  Vaja iskorist priliku.

 3. pinkipanter says

  Lumbardiane oli ne znaš da je sad gej frendli u điru?! Zvat će se pantere iz Lumberde, a navijači će bauka:PANTERE,PANTERE,PINK PANTERE!!!
  Sa si me razočara Lumbardiane, em poklonjenemu konju gledaš u zube, em si homofob! A vidi kako mladićima lipo figura pinki boja. Ne ova dva desno, oni znaju da BLACK IS SLIMMING, nego ovi livo. Navija će za njih i cure i dečki!!!Svaka čast i Jambotu i Vuku!

  • Lumbardian says

   Otvori si mi oči.Uvike san misli da nisan, ali sa vidin da san isto mericu homofob.Ne oni divji.Ma ću i daje navija za dečke.Tukli su mandrile usrid Splita.

 4. svi smo mi neven ciganović

 5. Dresovi su super! Najbolji koje smo do sada imali.

 6. Vuče, dresovi su skroz OK: prepoznatljivi i originalni. Bravo!

 7. i što je još bitnije donacija su! zato duplo bravo! jer iako su donacije, one ne padaju s neba nego se treba itekako potrudi da se one materijaliziraju. palac gori, što bi se ono reklo!

Speak Your Mind

*