Reda radi

joJe, bezidejnost s dozom fjake. Je, priznan. Sve privrćen koju sliku peta i onda mi sine! Pa da, legendarni prvi seoski webmajstor je niki dan, u skladu sa svojim pozerskim porivima, sta na putu ispri operativnega gata, a sve u svrhu ostajanja zabilježen na web kameri. Upalilo mu je. I onda je još uspi sliku i sačuvat i poslat je mailom na Lumbardanet. Dakle, on je hoti da je ja, kad me napadu bezidejni dani, iskopan i upotrebin u plemenite svrhe ofreškavanja Lumbardaneta. Eto. A što se muzičke pozadine tiče, pinčići piču svoje i dalje,  ali pošto san popi puno kafe, nije blues i nije jazz, po motu je niki break beat.  Recesija s osmijehom… do suza…

Comments

 1. Ne zaboravi na “retrospektivu”, fotografije promocije vodiča itd…ima materijala samo treba volje i vremena naravno 😉

 2. Prolaznik says

  ovo je slija 1swm sa prstom u uvu

 3. Lumbardian says

  Kad reču “operativni gat”, odma mislin na 124 m dužine, 13,50m širine, dubina mora cca 10 m , lanterna, kapacitet iskrcanih i ukurcanih auta , judi i turista. A ono samo naš “Mali most”.

 4. SAVJETNIK says

  Naš “mali most”…je mali al vrijedan..popločan i čist….skup i vrijedan…

 5. velikibrat te posmatra

 6. Lumbardian says

  Što san sa ope reka? Neman ja tu intelektualnu dubinu da bi razumi ono što san misli. Hvala na savjetu i upozorenju. Odo ja pancratium maritimum, ako i to ni postalo tropo.

Speak Your Mind

*