Posejdonovi ratnici

“U subotu, 21. svibnja 2011. godine se u organizaciji Turističke zajednice općine Lumbarda već tradicionalno ponovo čistilo podmorje Lumbarde. Pod budnim okom Miljenka Marukića su vrijedni ronioci: Andro i Tonko Peručuć, Lukša Šuperak, Željko Jurjević – Fabrić, Roko Šestanović – Mašin, Ante Kriletić – Rokoša i Đani Batistić – Fidulić zaronili u uvali Račišće, a Ivan Šestanović – Pice i Nikola Dračevac u marini, te izvadili bezbroj starih guma, boca, posuđa i ostalog otpadnog materijala, koji su Dario Farčić i Timotej Jarc sa barkama prevozili na kraj, a Joško Glasner i Nino Marukić s time napunili dva kontejnera. Naporan rad su zaokružili sa dobrom večerom i ugodnim druženjem, te se složili da da akciju treba ponoviti još jednom prije glavne sezone, ali ovaj put na području Koludrta. TZO Lumbarda”

Comments

  1. Ima nade!! :-))

  2. to je to …….temu se teži

  3. eko-eko says

    prva liga, nego me u kokojevicu utira postol. ja bi tamo, da se mene pita odvaja otpad za prodaju u otkupne stanice,danas se sve more reciklira usto, bi zaradili, očistili otvorili radna mista i skupjali otpad iz cilega otoka.

  4. eko-eko, zar ne mislis da nan je vise dosta smeca iz cilega otoka???

  5. eko-eko says

    stvar je u temu da mi odvajamo otpad i prodajemo ga ko sekundarnu sirovinu, a od organskog proizvodimo humus za cviće, ko oni što ga prodaje antonio. ka bi riješili zbrinjavanje našega otpada i zarađivali na njemu, onda bi nan sva mista plaćala da se riješimo i njihovog. čista lova, čisto misto.

Speak Your Mind

*