Pomozimo galebu

spomenik_galebova_krila1 Dragi webmajstori i Lumbardanetaši,

na Sutivanu se već nekoliko dana nalazi galeb sa slomljenim krilom. S veterinarom smo dogovorili operaciju za sutra, ali nakon toga treba stat u zatvorenom prostoru oko misec dana, dok mu se krilo ne oporavi i ne bude moga poletit. Ako među Lumbardanetašima ima neko ko ga može udomit kroz to vrime, neka se javi. Mi ćemo sredit i hranu za njega, jedino ga nemamo di stavit.

091-512-8272, 098-593-101, 098-725-846

Zahvaljujemo i pozdravljamo.

Bašćinice

A kako nisu poslali fotku galeba, ja sam se igra na prve asocijacije i eto rezultata.

Comments

 1. bašćinice says

  evo, od puste priše zaboravile smo ostavit brojeve: 091-512-8272, 098-593-101, 098-725-846

 2. Lumbardian says

  Nisi se ni obada a ispala ti je ultra politička asocijacija. Ali bašćinice su čestite i samo traže pomoć za kaleba (larusa), simbola dalmatinske sexualnosti. Opet asocijacija. Iman di ga stavi (zatvoreni prostor),ali sa niman vrimena (za pe menuti počinje izborna šutnja).

 3. bašćinice says

  evo i zadnje vijesti od rescue tima – ni mu bilo spasa, stara rana, osušena kost, bla bla… i tako sad galeb leti po vječnim lovištima.

  • Lumbardian says

   Ispala je velika hića. Koja progresiva. Šteta. Baš san hi poće priprema doma na još jednega člana.

 4. Lumbardian says

  – Hoti bi zna zašto ja iman svoga čombota uza svoje ime, a onega šašavega zelenkota ima queen, prolaznik, vuk, mate, objektivac i mnogi drugi. Prin ovega ima san niki kumpirić. Mogu li bira? Me meni, ja bi malega kalebića.

  • to će ti prvi seoski webmajster, naravno legendarni, morebi zna objasni jer san ga ja to isto bi pita pa mi je on montira spomenik. a ja ću prova malo poprška o čemu se tu radi

  • morebi ti doje niki mejl di ćeš valjda mo odabra sliku, ja ne umin, a 1swm-a još ni

 5. Poji na http://en.gravatar.com/ i tamo se jednostavno ulogiraj te zatim odaberi ili uploudaj sličicu koja će se vezat uz tvoju email adresu gdje god ostavljaš komentare na internetu. Ovako ti program svaki put dodjeljuje drugu.

Speak Your Mind

*