Pohvale i pokude

Lumbardi je ova dva mjeseca glava u turizmu, a turizam je danas uz digitalne tehnologije neodvojiv od javne razmjene mišljenja, recenzija i foruma.
Slažete se?!
Ako oglašavate na bookingu, airbnb-u i sl., morati će te složiti, jer ste sigurno ovih dana nekoliko komentara i sami dobili ili ih čak napisali.
Pohvale su uvijek laskave i motivirajuće, no što je sa kritikama?!
Kritike bi trebale biti jednako korisne, koliko god nekada nismo sretni s njima. Korisne na način da nam netko ukaže na neke stvari koje sami ne vidimo i koje trebamo popraviti.
Ljudi dolaze sa svih strana svijeta, donose svoja iskustva ukazuju na stvari koje su nam odlične i koje sami nekada zaboravimo cijeniti, no svakako treba poslušati i prijedloge za poboljšanja te svaku suvislu i konstruktivnu kritiku.

Jučer nam je tako sletio komentar i kritika, na našoj facebook stranici, a kako vas još dosta ne prati našu facebook stranicu, niste ju vjerojatno ni primjetili te ju sada ovdje ljepimo.
Iz te nazovimo kritike možda se rodi neka nova poduzetnička ideja i neka nova inicijativa tako da ona u konačnici bude vrlo korisna. Jer konačno uzalud nam lickanje privatnog smještaja, ako kaskamo kao destinacija  i to čak u nekim elementarnim stvarima.
Komentar Lumbardanet

I za kraj, uključite se u praćenju lumbardanet-a na fejsu, ako već niste i slobodno komentirajte, jer uostalom cijela ova stranica počiva na informiranju, vašim doprinosima, komentarima i inicijativama. Za opće dobro 🙂

Speak Your Mind

*