Pogled s balatura

Nemam baš neku opremu za snimanje, ali imam volje i uporno sam s balatura snima cili događaj. Kvaliteta nije neka ali je od srca pa neka niko ne zamiri. Neka ostane zabilježeno. Neka vide i oni koji nisu mogli bit s nama, a virujem da ćemo pogledat koji put i mi koji smo bili. Baterija me izdala taman na kraju pa nažalost nemam zapisa sa tratamenta nakon koncerta. Meni je bilo super. Tomislavu, Markotu i ostaloj ekipi još jedan put sve pohvale. Ja sam tu za što god da vam zatreba. Uvik!
Posebna pohvala i hvala našoj Gordani koja je odradila voditeljski dio na vrhunskom nivou. Svaka čast!
Statistički podaci govore da se skupilo točno: 12320 kuna, 100 američkih dolara i 190 eura. Odlično!


Comments

  1. Lipo je što će naši iseljenici moći vidjeti ove snimke, a i svi koji nisu bili na koncertu.
    Možemo biti ponosni što ima Lumbarda ovakovu mladost.Zadatak nas starijih je da ih bodrimo ,jer svaki od njih ima neki potencijal koji krije u sebi ko školjka koja krije biser. Nadam se da ćemo jednog dana moći zaigrati neku uvježbanu komediju ili dramu Tomislave sve jedno sa starom ekipom, a da će se još naći i novih zainteresiranih. Stara sala je sigurno akustičnija za naše buduće predstave. Nadamo se da će što prije zasjati u starom sjaju , a mi imati predstavu na njoj.

  2. o hvala van za ovi vidio, srce mi je sad veliko kako sveti ilija. kolike sam lipe ure provela u ovu dvoranu. sa mi sve dohodi napamet, plačen kako malo dite. bravo dico moja, bravo! neka bog blagoslovi i vas i sve koji vam pomažu.

  3. Eto i sad se mi u selu tučemo u grudi da imamo Općinu, ma ja ne vidim razlog zašto je imamo? Ova se Općina odnosi prema svojoj imovini jako žalosno od kad postoji i to bez obzira ko je bi i ko je na vlasti.

Speak Your Mind

*