Parapet

parapet

Comments

  1. Eto ga,ope smo tu.Svako zlo i za neko dobro. Sad se moramo registrirati. Trebalo je to i prije učiniti, ali dobro, nešto treba da pojde loše da bi se dogodilo nešto dobro. Sad znamo da je ime” Vedrana “zloupotrebljeno ,a onaj tko je to učinio vjerojatno ne bira sredstvo kako bi došao do svog cilja.
    Gospodin je još uvjek u procesu sazrijevanja, pa bilo bi dobro da tu fazu životnu prevede kraju,jer uspjeh u životu se ne postiže silom i manipulacijom . Ja osobno gospodinu poručujem da politika ne može biti odskočna daska za osobne interese već žrtva za javno dobro.Ne slažem se sa V.M. da bi bilo dobro ukinuti lumbardanet, jer je to svojevrstan glas naroda, demokracija koju je ovaj narod izglasao i žrtvovao se za nju. Ovdje se ne kritizira samo jedna stranka tj HDZ, već i drugi koliko primjećujem. Kad se netko odluči ući u politiku on je svjestan da javno može biti i kritiziran, jer bi to drugačije bilo vraćanje na staro tj. totalitarizam i jednostranačje koje nam ne treba. Svaka stranka na vlasti može biti kritizirana od svojih birača i mještana, jer su tamo di jesu zbog naroda a nikako obrnuto, svaka kritika i komunikacija bolja je od nikakve
    Svaka zloupotreba je suluda i kukavička, stoga ne bi trebala niti biti puštena. Općinsko vijeće sa načelnikom te svojom upravom treba da štite zakon te provode i izvršavaju mjere po zakonu sa nadležnim tijelima koje imaju na raspolaganje,kako bi nam svima bilo bolje, a nezadovoljstva mještana svedena na minimum Ako komunalni redar izvršava mjere zaštite općih interesa po vrijedećim zakonima , u tome ga ne treba i ne smije ga se ometati. Moje ime ne upotrebljavaj više uzalud, molim te,to me ruši.

    • Lumbarajka says

      Drago mi je da nas ima koji ne želimo da se zabrani komentiranje.I Definitivno je onaj igrokaz sa korištenjem vedraninog imena za napadat komunalnog redara bio nešto odvratno. Žalosno je što provokatori nisu svijesni koliko ljudi uvaljuju u problem. Ili baš jesu pa to namjerno i rade. Nadam se povratku na Lumbardanet nekih starih komentatora koje su ljudožderi protjerali.

Speak Your Mind

*