Otvorena Kokojevica

Nakon višetjednih pregovora između Općine Lumbarda i Grada Korčule, tj. između komunalnih poduzeća KTD Mindel d.o.o. i KTD Hober d.o.o., jučer je konačno postignut sporazum i dogovoreni su uvjeti za novi ugovor koji će biti potpisan između dva komunalna poduzeća. Od danas 11.03.2014. godine je odlagalište komunalnog otpada Kokojevica ponovno otvorena za zbrinjavanje otpada sa područja Grada Korčule. Nakon potpisivanja ugovora javnost će biti detaljnije upoznata i sa novim međusobnim odnosima između dva komunalna poduzeća.

Općina Lumbarda i KTD Mindel

Comments

 1. “Nakon potpisivanja ugovora javnost će biti detaljnije upoznata i sa novim međusobnim odnosima između dva komunalna poduzeća.” A koji je razlog da javnost nemože biti upoznata DANAS sa osnovama (nama svima od životne važnosti) dogovora?

  • Lumbardez says

   Da sad izađe van nepotpun dogovor,bez veze je komentirati kad se to može i promijeniti do konačnog dogovora

   • Ah da, Lumbadez imaš pravo. Ja sam zaboravi di to živim. Dvije strane sjednu za stol da bi se nešto dogovorili, ali i nakon završenog sastanka u biti nema nikakvog dogovora.
    Pa shodno tome se i nema što objaviti javnosti. I tako se to vuče iz godine u godinu, vrag odnia prišu.

 2. Lumbardez says

  Mislim da još nisu dogovorili cijenu odvoza smeća.

 3. cimacima says

  sve dogovoreno, prestanite pisat pizdarije, a frustracije licite u poju pa nece te ima visak energije

 4. politički nepodoban says

  odkad ja zna za se političari u mistu doju bit ko elementarna nepogoda. A ugovori?
  Ugovori su rađeni i prije pa smo vidili kako je sve završilo, sjetite se” obšivača”. Nitko nije kriv a sve je po zakonu. Možda nam se ugovor i svidi, ostaje vidi.

 5. escalibur says

  Vazno je njima naplatit “vise” hoberu ali ukonacnici vidicete sto je to .Direktori dobro placeni di je reciklaza??? da se narod pomalo privikava na to a vase komunalne firme stogod zaradu,Nemojte se izmotava da se to ne isplati.

 6. politički nepodoban says

  “Stipe Šuvaru”, ne da me neće, nego k takovima i onakovima NEĆU. Da je možda ogranak u Lumbardi nove stranke ORAH možda i bi, ali to bi trebali biti ” Malo ali dobro , kratko , jasno iskreno i radno”- tvrdo ko orah, također i postojeće, nepokolebljivo i teško pokvarivo.

 7. krnoval plamenko says

  pice izgasi komentiranja vijesti, jer dokle je bi stari lumbardanet bilo je lipo čita, a sa je ovo meru starosti po selu naučilo što je space a što enter pa svoje frustracije ispuhiju po lumbardanetu skriveni iza raznih pseudonimi. ili stavi registrirani forum pa neka svak stoji iza svojih umotvorina.

Speak Your Mind

*