Odlazak dragog nam Pave

Danas je ovdje trebala doći vijest o uspješno održanoj degustaciji vina, u međuvremenu je došao tekst i izvještaj udruge Lumpar, no sve to će morati malo pričekati jer na žalost imamo jednu objavu koja nikako nije bila predviđena, no takve su najčešće najteže. Malo ću personalizirati ovaj tekst što uglavnom izbjegavam, ali eto jučer navečer zove me brat da vidi kako se borim sa gripom i kaže ima jedna loša vijest. Naravno odmah mi se smračilo, jer kad rečenica tako krene nije dobro. Prva misao netko možda u obitelji, a onda mi kaže Pave i bilo mi je gotovo jednako teško, jer on je bio svima nekako blizak. Naime napustio nas je iznenada naš Pave Kriletić Jordes.
Znam da bi Ante mogao napisati puno više i originalnije o Pavi, a ja ću se uvijek sjećati naših susreta uglavnom kod Maestrala, mala kava, cigaret i uvijek neka ležerna priča.  Ostali smo nažalost bez još jednog prepoznatljivog i pozitivnog lica našeg sela. Iskrena sućut ispred posade lumbardanet-a. (Pavetova slika je posuđena sa Antonijevog profila na fejsu)

Comments

 1. Anonymous says

  R.I.P.

 2. Bidan.. RiP

 3. vedrana kriletić says

  Bio si uvik tu kad smo te trebali u udruzi .Nesebično si se dava za sve što nam je trebalo od tebe.
  Žao mi je da sam te nakratko pobliže upoznala. Samozatajni i nenametljivi su veliki ljudi kao ti.
  počivaj u miru božjem. Ostavio si traga ljudske dobrote isto kao i umjetničkog duha,stoga nikad nećeš biti zaboravljen..

 4. Gordana says

  Bili smo brucoši, pristigli odasvud. Sjećam se da nam je trebalo svega par dana da se prepoznamo i postanemo prijatelji za cijeli život. A os i poveznica si bio ti dragi naš Pavle. Tvoja strast, produhovljenost i dobrota. Hvala ti na svemu. Bila ti laka zemlja.

Speak Your Mind

*