Očekivanja

Sezona pred vratima, ministar Bajs je kaže optimističan, a kakva će situacija biti ovoga ljeta u nas možda nam već otkrije ova anketa:

Comments

  1. hoće li što nova

  2. drage volje, no obzirom na neke druge aktivnosti fali nešto vremena, a i slabi su doprinosi u zadnje vrijeme. Tako da: pišite, slikajte, šaljite.
    Na koncu ipak ima nešto novosti na grk-lumbarda

Trackbacks

  1. […] Anketu smo nakon dva tjedna zatvorili i obzirom na blizinu sezone ili činjenicu da je ona formalno već počela, rezultati nisu baš očaravajući. Od svih prikupljenih glasova oko 35% onih koji su glasali očekuje sezonu jednaku ili čak nešto bolju nego lani. Jedan glas je istaknuo izrazito zadovoljstvo. Sa druge strane velika večina, odnosno preko 60% procjenjuje sezonu lošijom nego prošle godine ili čak katastrofalnom. Na zvuči dobro, pogotovo ako se uzme u obzir da su glasali ljudi iz internet zajednice koji bez daljnjeg koriste internet u oglašavanju i koji su na taj način već stvorili određenu prednost i moguće bolju popunjenost. Da li je u pitanju već pomalo tradicionalni pesimizam ili je situacija stvarno loša vidjet ćemo sa brojkama na kraju sezone. Puls Googla koji se do sada pokazao dosta mjerodavnim, govori da nagli porast u pretraživanjima bilježi hotel Borik (slika u prilogu), a popunjenost se moguće već i primjećuje na terenu. Bilo kako bilo u interesu i hotela i svih privatnih iznajmljivača, koji su još uvijek po kapacitetu dvostruko brojniji, je da se sama destinacija sa svojom ponudom i uređenošću popne na malo višu razinu jer je to jedini put da sezona bude duža, kvalitetna i da svi profitiraju. Od individualnih pokušaja malo je sreće za ikoga. […]

Speak Your Mind

*