Obaranje ruke

obaranje-rukeVeronika Bonkova – četverostruka svjetska prvakinja u obaranju ruke i Assen Hadjitodorov – predsjednik svjetskog saveza za obaranje ruke uživaju na godišnjem odmoru na Jadranu, a kao glavnu bazu odabrali su Lumbardu kojom su se oduševili te su već najavili dolazak i druge godine.
Naime, najjača žena svijeta proputovala je cijeli svijet uzduž i poprijeko, no kaže kako ovakve prirodne ljepote nije nikada vidjela. Posredstvom TZ Lumbarda u petak će posjetiti i NP Mljet.

Comments

 1. Green Thumb says

  Direktore bome si zazeleni travnjak, trud se isplatio!!!

 2. hahaha abramovi manjamuktaši, neće jabuka daleko od stabla

 3. A di ste vi svi , na polaganju vijenca može se postavi opet pitanje? Jučer je bi veliki dan a da nebilo mužike kao uvik i pojedinih iz općine koji moraju do jako loše. Postavjan pitanje našim vječnicima di ste? ” izabranici naroda”,Direktorice a di si? “odabranice vrlo stručna”.E ni koristi pita narode jer i tebe nema pa nemogu ni ovi bit boji (čast prisutnima i naravno zanavike glazbi). E tako van je to narode zaboravni.

 4. zlatna ribica says

  A šta se ti smoje čudiš? Ovi narod ima pamćenje zlatne ribice. Zaboravili su oni poodavno i ko im je obrani dom od fašista i nacista u 2SR, sad ih se proziva komunjarama i boljševicima, a mladost koja pojma nema veliča ustaše koji su prodali Dalmaciju talijanima. Pa šta su npr znali njihovi vršnjaci, mladići koji su sa 15, 16, 17 godina išli u šumu, gladni, goli i bosi, oni šta su ginuli po Peliscu i šta su odvedeni u logore, šta su oni znali? Nisu se oni borili ni za bultinu ni za lažne partizanske spomenice ni za razne privilegije kasnijih “drugova”. A ope ih se svih trpa u isti koš. Ovi narod brzo zaboravlja svoje heroje.

 5. Lumbarajka says

  Postavila bih pitanje , ne znam da li načelniku ili gospodinu Nedu Lipanoviću !?Nisam sigurna ko me je gospodin Lipanović odgovoran za organizaciju i vođenje poslova “Maestrala -ako je načelniku onda pitam njega , ako nije nikome , onda se postavlja pitanje , zašto g Lipanović nije uzeo Maestral u najam ?Općini bi se više isplatilo !
  Naime , ne samo ja , nego uopće Lumbarđani su ogorčeni njegovim izborom bandova koji nas uveseljavaju ovo ljeto . Kako je to moguće da uz tradicionalnu trku tovara , pečenje janjaca na terasi Maestrala svira jazz sastav !?’????Pored grupe Vivas , pored Željka Barbareška , našeg domaćeg svita koji sviraju dalmatinske pisme , našoj čeljadi po volji , da se svira jazz uz trku tovara !!!Ovo su sad dani kada se cila Lumbarda slila u Lumbardu , i studenti , i iz svita i rodbina i prijatelji , dajte ljudima malo domaće muzike , neka nam svima bude ugodno , .Neka sviraju domaći ljudi , dajte malo te naše muzike , i začinite ove blagdane , neka se zabala na taraci kako i poprin . Hvala !

 6. bezpomoć i upomoć says

  E moja lumbarajko, ovi tovari nisu oni od prin, ovi su za zajebanciju pa je taka i muzika, a ovima u organizaciji je sve skupa zajebancija . Ko to plaća ? Svi mi . Neke više ni briga za nas, našu tradiciju,
  dolazi jedno drugo vrime kojemu naši politički što podobni što nesposobni, što nestručni,što ulizice,širom otvaraju vrata . To je tako jer smo taki.

 7. Ne da u najam. Di će folklor nastupa i prisvučiva robu, di će zaboravni trgovci iz ribarskih večeri uzima repromaterijal, Di će Ratko drža kabele i Romano točac od bire. Diće se ovo našega svita ponaša kako i doma nego u naš dragi Kafe Bar “Kurbina guzica”. Samo treba doni koga koje je opali koju godinu po šankovima i zna radi posal.

 8. Ovako što ima samo u lumbardi da onakav prostor stoji za ništa..U drugim turističkim mistima bi se uredi muzej ili bilošto slično ali jbg nema se solada ne želi se dat nekemu investitoru jer bi taj uve red u nered i tako ce to stat…A podobnih je uvik bilo i bice tako da nema se što sad plaka nad bilo čin…….

Speak Your Mind

*