Novi sajt u novoj godini!

opasni-pogledVrati dite materi – rekla bi Torcida, pa tako i ja moram vodit brigu o svom ditetu kad gora polovica dizajn mental studija Godina zmaja malo „zabuca“. Uz ofreškan izgled i nove funkcije, sve stare stavke su na broju dok se legendarni prvi sajt može nać u arhivi. Dodali smo i mali oglasnik ako zatreba, a dodat ćemo i još što ako nam padne na pamet ili ako nam vi što god preporučite.
Dragi Zabadalo, samo za te otvorili smo posebnu rubriku pa se javi kad budeš u mogućnosti i od inspiracije. Javite se i vi, od sad se svaki prilog može komentirat. Slobodno nam šaljite pisma, fotografije i video materijale. U biti video materijale ne šaljite već uploadajte na youtube ili slični servis pa nam pošaljite link jer inače to previše piza za slat mejlom ili za hostat, za one koji razumiju o čemu govorim.

Neka je sa srećom
Vaš prvi seoski webmajstor

Comments

 1. Bravo 🙂

 2. Anonymous says

  Slika je više nego dobra, fenomenalna. A ko je na njoj?

 3. pero miskovic says

  Bravo. Konacno dobra vijest iz Lumbarde. Nastavite bolje nego prosle godine .Pozdrav Miskovic

 4. izgledom jako dobar sajt, a sad očekujemo i sadržaj 😉

  • slobodno pripomognite sadržajem!
   ja ovo još proučavam ali vidim da se može dodavat autore, tako da ako neko ima volje, želje i sposobnosti da bi se pridruži u obogaćivanju stranice može dobit svoju “kolumnu” na Lumbardanetu.

 5. Ma sve je 6 za ovi novi “sajt” ali ono kako se rece uvike ce se nisto ina za pribroka pa tako i ja moran primjeti da nema onega lemuna …..a bi mi je bas pri srcu
  ostalo sve 6

 6. dobre su i slike …vitar riči nosi

Speak Your Mind

*