Natječaj za najljepše uređene…

natjecaj-vrtTURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE LUMBARDA
POZIVA MJEŠTANE LUMBARDE  
Prijavite na natječaj svoj ili tuđi vrt, okućnicu, balkon, arulu…
Da bi ste sebe, ili nekoga za koga smatrate da to zaslužuje, kandidirali na natječaj jednostavno fotografirajte vrt/okućnicu/balkon/arulu, te fotografije zajedno sa imenom i prezimenom vlasnika  pošaljite na info@tz-lumbarda.hr ili osobno u ured TZO Lumbarda.
Ako nemate opremu za fotografiranje javite nam u ured na telefon 712-005 pa ćemo mi fotografirati.
Mijenjamo dosadašnju praksu da TURISTIČKO VIJEĆE odabire najljepše, već je ideja da fotografije uređenih vrtova i ostalih kategorija objavimo na našoj Facebook stranici gdje će posjetitelji moći vidjeti kako izgledaju vrtovi kandidata, te dati svoj glas onome za koga smatraju da je najbolji. Prijave na natječaj primamo do 31.7.2014. te glasanje počinje od 1.8.2014. Prva tri mjesta, sa najviše prikupljenih glasova, neovisno o kategoriji, biti će nagrađena.  Unaprijed hvala svima na sudjelovanju. U Lumbardi ima puno lipo uređenih vrtova. Pokažimo ih svitu u punom cvatu!

Comments

 1. tatinja says

  Odlicna ideja. Podrzavam!

 2. Misteriozni Botaničar says

  druže direktore, koliko naplaćuješ ono zalivanje naranči na trgu? moga si doć i u mene doma zalivat vrtle ako nisi skup?

 3. nije u šoldima sveeeeeeee… 😀 Vedrana je lipo citirala Kenedija, ne pitaj što Lumbarda može učinit za tebe , nego što ti možeš za Lumbardu! Uglavnom se takav stav plaća sigurnim mistima na listama za odstrel, ali jače je od mene… 😀

 4. NIKOLA DRAČEVAC ŽUNJE says

  tako je direktore,samo naprijed. Ti si svjetli primjer u našoj lipoj Lumbardi.

 5. Još jedna pohvala direktoru, mislim da nisu nikad ranije počele ribarske večeri.
  Svaka čast, obećava…

 6. Lito nam je na pragu. Biti će nas puno više. Više ljudi , više rada, više svega da ne nabrajam, ali puno više sve naše pojedinačne odgovornosti i opreza. Vrućine kako najavljuju biti će visoke, dakle veće opterećenje kod svakog rada i napora. Turističku sezonu tzreba odraditi što je moguće bez loših posljedica. Nešto loše u našem uopće društvu je prevršilo neke mire i opreza i odgovornosti, a to je alkohol. Ne možemo to promatrati iz daljine i nikoga nas se ne tiče jer je to naše društvo i naša draga omladina. Alkohol razara i pojedinca i društvo, svaku malu zajednicu pa i samu državu. Trijezni ne točite alkohol ljudima koji su već dovoljno popili da mogu ugroziti sebe i drugoga, ne prodavajte alkohol mladosti, ne ulazite u vozila bilo koje vrste sa vozačem u takvom stanju, pokušajte pomoći prijatelju pri piću, tako da ga odvezete doma te svakako odstranite od mjesta di se pije, a nikako nudite dalje alkoholom. Iznajmljivači vozila , nemojte pošto poto iznajmljivati barke auta , bicikle alkoholičarima. ALKOHOL JE POSTAO VELIKI PROBLEM. Trebamo se svi zabrinuti, ne okrećite glavu ne smijite se problemu. Žene i majke muževi očevi političari udružite se protiv ovog poroka inače postajemo manje više svi ugroženi i gosti i domaći. Samo trijezno društvo je i odgovorno. Ne moraliziram , ali ako se nešto hoće popraviti i može se. Bilo bi dobro dobri Ante iz T.Z. da i ti ovo malo reklamiraš za dobro svih, jer okućnice su lipše ako su ukućani trizni.

 7. Canabis sativa says

  Možda bi trebali koristiti manje štetne opijate?

 8. Orah, dosa si mi bi drag, a sa si ga uprska. RAKIJA CONNECTING people

 9. 70.000 “nasih” kuna je potroseno na cvijece u vl.racisce. Niti jedan jedini grm se nije primi. Molijo bi direktoricu da se izjasni ko ce odgovarati za ti 70.000 kn bacenih na kokojevicu. Osobno san bijo 3 puta na radno mjesto direktorice, medutim docekala su me zakljucana vrata.

Speak Your Mind

*