Natječaj za najlijepšu kulu od pijeska

przina-toys Jeli u pitanju tradicionalno natjecanje za najlipšu kulu od pržine? Nije,  šalin se, ali na slici mi kamion i bager taman izgledaju ko igračke. U pitanju je nasipanje plaže o kojem se zadnjih dana dosta pripovida. Vrime je dosta mirno pa se još nezna što more na to ima reć.

Comments

 1. ovo je super stvar, dobro dođe ako ništa drugo nego ka eksperiment. bilo bi dobro i izvuć ove seke da se dica ne cipaju a i da plaža bude veća. samo naprid

 2. prolaznik says

  Bilo bi lipo ka bi se ovako vodilo računa i o drugim plažama. Zamislite kako bi misto izgledalo da je plaža prvi žal koja je nestala dobila isti ovakav tretman.

  • Lumbardian says

   Sa ka imamo lipu kolekciju slika, pogledaj onu od 15.02. što je poslala Diana. Prvin Žal od današnjega malega mosta do poj Kerjana, a sa ekipa nebi mogla na njemu poteza konop. To se dogodilo iz homo reč civilizacijskih razloga kako što će nan se dogodi i s drugin plažama koje su već okovane kubicima betona. Ka san bi mali, iz Željeznih vrati bi odma doša na Pržinu a sa je tamo betun i nesrikni bejvoč koji je neprirodno podili Pržinu. Za Prvin Žal ne koristi nikakav tretman jer di ćeš na ovemu svitu ina zlaćahnu pržinu boje starinskega gerka? Di ?

 3. Bila san danas zavirit, i imala san šta vidit…One pržine šta su je niki dan nasipali ni traga ni glasa.I tako san ja sidila i gledala kako marete odnose baćene pare nase u morske dubine i pitan se šta sad…Jel se poćelo s nasipanjem ranije zbog izbora ili se stvarno niko nije siti da bi se to tribalo činit kad se vrime stabila????!!!

 4. Lumbardian says

  Ludo mora, ludo moje more – kako da te smirim
  Kad ti vičem da ću doći – kad ti svoje ruke širim
  Ludo more, ludo moje more – sve mi KULE rušiš
  I ostavvljaš svake zore – samo bol u duši.
  Krivo je more, pivaju divje jagode

 5. Dajte slike da vidimo kako to sada izgleda kada su valovi oplakali obalu. Gdje je pržina? U dubini. Pa zar je netko mislio da će ostati na kopnu? Nikako da doznam tko je to zamislio, vaditi na maloj dubini i stavljati u plićak.

 6. SAVJETNIK says

  Eto mene sad zanima dali netko odgovara za ovo? Gle ljudi za neke stvari radit, stvarno treba biti stručan. Čemu postoji vremenska prognoza, zašto sve treba radit na brzinu? Nije valjda radi izbora?

 7. prolaznik says

  Pa naravno da je radi izbora, i ovo a i kokojevica

 8. SAVJETNIK says

  e pa onda i nije baš neki +

 9. A da malo čujemo tko je ovo naručio i platio i koliko je to koštalo. Ili je to horuk iz državne kase.

 10. Điđi says

  kolike su pare neznan.Ali znaš onu čula kazala, pa tako i ja čula da je u igri poprilična svotica kuna.A s obzirom kako ova sezona ni obečavajuća a sad i ovo sa ovom gripom, bilo je sasvim dovoljno očistit dil koji je bi upotrebljiv.Ja san se cili život kupala na pržini koja je bila puna griža i ni meni ni gostima ni ništa falilo.A pare su se mogle uložit u nešto pametnije.kad turizam procvita onda čemo gradit mega plaže…Oćito da je pržina bila zadovoljna svojim izgledom pa prkosi ljudskim snagama da je prenaćine :))…ma glavno da nan je ona i sve naše plaže čiste i uredne,a fala bogu imamo se di kupat, more je svud oko nas….

 11. A izvođač? Kladim se da je Obšivač. To su one firme političara koje dobivaju sve poslove. Obšivač je Bebićev, pa Sklad gradnja, sveprisutni IGH, Konstruktor, Inggrad. Pa peri novce u stotinama miliona.

 12. SAVJETNIK says

  E moj Maro to se već zna, šteta što te novce nisu dali nekoj udrugi ili nogometnom klubu. Al eto s vragom došlo s vragom pošlo!!!

Trackbacks

 1. kavitacija says:

  kavitacija…

  […]Natječaj za najlijepšu kulu od pijeska | Lumbardanet.com[…]…

Speak Your Mind

*