Misteriozni turistički djelatnik

Nakon Izabel iz Rijeke i njene slike i komentara na kojima Apartment for rentzahvaljujemo, javio nam se još jedan dragi gost koji je u Lumbardi bio pak prvi puta (nadamo se ne i zadnji). Šalje nam tako sliku koju je zabilježio negdje sredinom kolovoza putem svoga mobitela. Nije mu baš bilo jasno u čemu je kvaka?! Da li se radi o novom načinu hvatanja gosta i modernom marketingu ili je samo neka šala u pitanju, nismo dokučili. Možda da je umjesto natpisa stajalo zabodeno stablo ili neka biljka, posumnjali bismo na misterioznog botaničara za kojeg smo se, zbog dugog nepojavljivanja u javnosti, već pomalo zabrinuli. Ovako prepuštamo vašoj mašti na volju ili upućenima da objasne i komentiraju.

Usput, sezona se polako primiče kraju, postsezonsko potezanje konopa nije se održalo, izvještaj o vinskoj bajci još malo čekamo, a obzirom da danas istupaju veliki umovi povjerenstva za koordinaciju i praćenje turističke sezone za 2010. god. na državnom nivou , nudimo vam na lokalnom nivou jednu malu anketu na temu.

[poll id=”six”]


Comments

  1. Gospon lutajući, potezanje konopa se održalo, ali ga je nevera prekinula. Pari mi se da ne pišete iz Lumbarde. Ali neka pišete, bilo kako bilo, lipo je da je stranica malo oživila

  2. bice i gore polako!!!!!!!

  3. Lumbardian says

    Bizarna instalacija. A 3 dana san misli što je “pisac” htio reći.

Speak Your Mind

*