Mali nogomet, velike pobjede

sandrosalacan

Malonogometaši Lumbarde ostvarili su još jednu gostojuću pobjedu, pobijedivši MNK Skalice sa rezultatom 7 : 3. Od početka utakmice domaćini su krenuli jako oštro, jer su morali pobijediti za izboriti opstanak u ligi. Nakon prvog poluvremena domaćini su vodili 3 : 2. U drugom poluvremenu trener MNK Lumbarde Anto Bezek uveo je nekoliko mlađih igrača: Marija Milinu, Petra Jurjevića, Davida Rudelića te iskusnog malonogometnog igrača Sandra Salacana, što se pokazalo dobitnom kombinacijom. Malonogometaši Lumbarde su na kraju izborili pobjedu i to konačnim rezultatom  7 : 3.

Za Lumbardu su još igrali: Andrian Drušković, Dario Simoni, Denis Šeparović, Tonči Šestanović, Ante Bažika, Stipe Bezek, Saša Šestanović.

Ovom pobjedom MNK Lumbarda je preskočila MNK Solin na tablici, te se sad nalazi na 7.mjestu 2.HMNL- jug, sa osvojenih 23 boda.

Comments

 1. “Ovom pobjedom MNK Lumbarda je preskočila MNK Solin na tablici, te se sad nalazi na 7.mjestu 2.HMNL- jug, sa osvojenih 23 boda.”

  Pa stvarno lipa vijest,imamo dobru ekipu,dobrega “izbornika” i dobrega trenera,ali jos nam samo triba nasa dvorana.
  Zal mi je sto je se ona ideja za novu skolu i dvoranu na igralistu nije realizirala.
  Imamo dobre rukometasice i jos boje nogometase koji nam donosu pobjedu i pehare,vise puti se s njima dicimo i hvalimo,a nismo ucinili nista za njih.
  Momci samo tako naprid s gustom vas gledam…

 2. mimi, hvala na podršci

 3. Lumbardian says

  Jesan Pegula,madam! Baš san promisli malo pohvalit naše velike malonogometaše. Od srca.

 4. Lumbardian says

  Kako se nama nesriknin lumbarjanima dogodi ovi fenomen(MNK)? Jer smo jelozi. I da malo lićimo jubomoru. Grizodušje ! Jer ima hi što se počmu grist ako MNK zabije više od dva gola. Ako zabiju više od pet komada, već su se napola izili. Ima hi, ima. Garant.

 5. Anonymous says

  salacan ih je digo sa zadnjeg mista

Speak Your Mind

*