Mainstream Lumbarda

Kao neslužbeni portal prenosimo neslužbeno informaciju o nečem vrlo službenom. Naime ne znamo koliko vas je već upoznato sa službenim stranicama Općine, no ako do danas niste imali informaciju sada je imate. Naime prije nekih dva mjeseca primjetili smo da se rodila stranica Općine no da ne stresiramo nikoga u ranoj fazi još dok je falilo sadržaja nismo ništa govorili o tome. Sada se već dosta sadržaja pojavilo i objavilo, stranice su dobile jasne konture, pa je rad da upoznamo svekoliku javnost iako za to nismo dobili službeni mandat.
Dakle Općina je postavila svoje stranice na opcinalumbarda.com, a blizu iste nalazi se i nova stranica stranica TZ Lumbarda pod starom adresom lumbarda.hr.
Dakle komunikacija je otvorena, pristup službenim informacijama biti će čini se javan i svima dostupan, a zanimljivo da je u mnoštvu opcija u izborniku svako naselje Lumbarde dobilo svoju kućicu. Ambiciozan početak, pratimo sada svi nastavak uz punu podršku za daljnji rast, transparentnost i komunikaciju sa pukom. Pa neka je sa srećom za opće dobro!

Comments

 1. me like it no says

  ovo što apartmani imaju svi istu sličicu je fail totalni! nevalja

 2. me like it no 2 says

  FOTO GALERIJA OPĆINE LUMBARDA-fotografije jedne obitelji , vrlo malo prave LUMBARDE. 🙁
  Ako privatne forografije neke obitelji prestavljaju LUMBARDU onda je web stranica SUPER! 🙂
  Svaka pohvala za ostale sadržaje na toj stranici.:-)

 3. SIMUN SYDNEY says

  Moji dragi Mjestani zelio bi znat dali javic ,maslinica, kermaca ,plavila dolaze pod opcinu LUMBARDA ili ima svoju opcinu. Zasto pitam. Slike koje su na internetu i kalendaru ova gornja mista se ne vidu puno puta.Dalinemate kameru sa velikm lecama ili se to zadespet cin.Ako treba kamera ja cu je donit ovu godinu i poklonut opcini LUMBARDA. Postovani gradonacelnice IVANE dali ti mozes odgovorit .POZDRAV OD SIMUNA I RONDE MUSIC AUSTRALIA.

 4. Općina Lumbarda says

  Zahvaljujemo na komentarima. Što se tiče toga da nismo službeno objavili izradu stranice to je samo zbog toga jer je još uvijek u izradi i podaci i informacije se pomalo unose. Slike koje navodite greškom su dospjele na stranicu jer smo tražeći slike od Lumbarde dobili na CD-u i navedene slike. U tijeku je ispravak. Svi podaci na stranici su podložni promjenama i dopunama ( galerija fotogalerija ili neki link) te Vas molimo da nam dajete sugestije i u buduće. Stranica je izrađena kako bi svi imali informaciju o aktivnostima Općine i svih njenih tijela i naravno kao način komunikacije sa svim dobronamjernim.

 5. bršljan says

  Kako je čuti ovaj gospodin Šimun Mušić svaku godinu od Općine Lumbarda dobije na poklon kalendar,pa bi bilo u redu da nešto i donira ako već želi. Možda će nova kamera uspijeti snimiti Javič.

 6. SIMUN SYDNEY says

  Hvala na odgovoru a sto se tice doniranja tu nema problema samo napisi di treba poslat . A ne zaboravi moj kolega da ja vise potrosim u LUMBARDI za tri miseca nego ti u tri godine.

Speak Your Mind

*