Lumbarda u visokoj rezoluciji

Rezolucija prefektna, kristalan sound, surround all around when it hits the ground.
Da nebi bilo primjedbi da tu sad nekog reklamiramo, radi se o hvalevrijedno kvalitetno napravljenom filmiću koji prvenstveno promovira Lumbardu i otok Korčulu.

Comments

 1. Daj javite vi po svitu jel radi ovaj naš prevoditelj. Na kojem se jeziku kod vas prikazuje sajt?

 2. Jao, koja vizualna nesuvislost! Dosadni kadrovi, uvijek ista montaža, pomiještana opća i lokalna mjesta i nikakva informativnost. Dugačko i zamorno.

 3. E sad nemojmo pretjerivat. Ima istine u tvojim britkim opservacijama, no dok netko ne napravi bolje i ovo će poslužit. Stani malo na loptu pa nismo u Hollywoodu

 4. E pa ovako; Imamo jednu Lumbardu nije važno na kojem je jeziku opisana, ( kako sa sojimo boje da je više turista gleda i razumi ) a sa druge bande imamo jednog destruktivnog u sve vike vikova amen, Marota. Doji Maro zimu sa nama zimova pa komentiraj.

  Vaš Zabadalo

 5. Mene zanima jel to uistinu pravi Zabadalo ili se samo predstavlja kao on jer nam se Zabadalo ne javlja već više od godinu dana, ko da je umri, a mi mu čak i kolumnu otvorili.

 6. spot nije remek djelo, ali što kaže 1seoski web maro’e najboji je do sad. nego kad će se učinit web kamera, da i tu slika bude u nekoj bojoj rezoluciji?!
  ps:Zabadalo vrati se sve ti je oprošteno!

 7. Ne želim komentirati ovaj video projekt (bolje išta nego ništa), ali pošto se očito radi o reklami (iliti promiđbi ili možda promidžbi, nisam siguran s ovim novokomponiranim hrvatskim jezikom) sve se svodi na kraju na distribuciju. Koliko će potencionalnih lumbarajskih gostiju vidjeti ovo što je snimljeno? Istina, kad je video na YouTubu može ga vidjeti čitav svijet. Ali to je isto kao i kad bacite vršu, ne znaći da će se u nju uhiti sva riba iz mora. Ono što ukratko želim reći je da se inteligentna i uspješna marketinška kampanja ne svodi samo na snimanje jednog video projekta.
  A sad opet skroz jedno drugo razmišljanje: zar mi zbilja želimo ulagati tolika novčana sredstva u turizam koji u najboju ruku ima sezonu od nekih 100 dana. Zar nije logičnije zaposliti ljude da rade 365 dana? Ajde dobro sa 14 dana godišnjeg odmora.

 8. Lumbardian says

  Meni je super kad se javi Maro. Kako neki anarkišta odma pokrene bujicu komentara. Lavinu. Cunami. Svojon osebujnon kritikon je uspi probudi jednu takvu legendu ko što je Zabadalo. Ne virujen da je destruktivac nego ima malo drugačiju viziju koja odskače od naših stereotipa. Lumbarda mu je u duši – garant !

 9. Vezano na Henrijevo, ja mislin da bi turizam u Lumbardi trebalo svest samo na hotelsko ( a i to bi malo kala), a ostalo nek se vrati poljoprivredi, ribanju i starim zanatima!

 10. nije ti ovo texas

 11. tururu nema nam pomoći….. meni je ovo prva liga bice da san daltonista po vašin komentarima, al ja nevidin da je loše urađeno…

 12. Lumbardian says

  Kad bi se scenarij i knjiga snimanja pisali na odgledani film a ne obratno, onda bi to izgledalo ovako: Gobotova barka diže jidra i kreće prema kruzeru usidrenom uz korčulanske zidine. Tamo se nalazi izvjesan broj gostiju hotela Borik. Ante ih vozi upoznavajuči ih sa Badijon, Stupama i Vrnikon. Ploveći Bufalon i Gustrinon čapaje se freško obnovljene lanterne na Tatinji. Okriče se, gledajuć u busulu, pa onda Pišćeton koji se sada zove Marina uplovljava na operativni gat “Mali most”. S tog terminala gosti odlaze malo obahodi Poje i konačno stižu na odredište. Taj hotel san jedva pripozna na filminu jer u njemu nisan prispa od kad san u ona zlatna vrimena kalebari. A onda turistička svakodnevnica. Izlet Stoncen u Puknajsku Luku, bicikle, kupanje, obid, u Bireta se napi crnjaka, fishermens evening, pogleda kuću Markr Pola, vidit morešku… Niko ni da peticu za filmin. Ja dajen solidno.

 13. Vinko Lozić says

  Uh!!!!Mola ća sve, dobro je. Mriža je bačena, pa što ako ima koju bužu. U onom njenom dijelu gdje je čitava i neoštećena, ipak će se inčetat koja riba. Ako si mrižu stavi u podrum, mogu je samo izgrist grizice i rasfila miši. Ona tamo sigurno neće lovi ribu – zar ne ???

 14. Nije toliko loše ali što govori Henry ko će to vidit u moru ostalih reklama, pa svako selo se reklamira preko TZ Hrvatske sa sličnim spotovima.
  Što se tiće poljoprivrede, ribarstva i klasarstva mogu samo reć; da ni bilo doma turizma( henrijevih navuci 100 dana) Biretu bi konoba bila puna lanjskega vina, Mikici bi riba bila još u hladnjači a bogami ni ja nebi s čim ima plati Žunjetu ove skaline što mi ih čini.

 15. E moj domaći. Jubito je druga tražilica poslije googla a u moru ima puno riba.

 16. Lumbardian says

  Kako je Vinko Lozić napravi dobar komentar ?! Inteligentan. Elegantan. Kvalitetan. Kreativan.

Speak Your Mind

*