Lipa rič zahvaljuje…

lipa-ricUdruga “Lipa rič” ovim putem obavještava svoje “male” polaznike da smo za ovo razdoblje završili sa radionicama, te da ćemo sa istima nastaviti u jesen sa početkom nove školske godine. Nadamo se da vam je bilo zabavno i veselo radit uz nas kao što je nama bilo osmišljavati kreativne radionice i praktične zadatke za vas.
Iako već dugo radimo s djecom nikad nas ne prestaje iznenađivati koliko su djeca maštovita i kreativna i kako su sposobna od naše početne ideje kreirati nešto što je samo njihovo i posve individualno. Od prošle jeseni djeca su napravila dosta radova za sebe kao i neke prigodne poklone za Božić, Majčin dan, Uskrs, Valentinovo itd. koje su mogli poklonit svojim najmilijima.
Također bi se htjeli zahvaliti dobrim ženama koje nam svake godine pomognu oko pletenja palmi, a to su: teta Slavija, teta Franica, teta Marija Glassner, teta Marija, Snježa Milina, Luiza, Snježa Nobilo i Lilja.

Jedno veliko HVALA i ženama koje nam stalno iznova pomažu da sve svoje kreativne radove prodamo.

Početkom ove godine, u suradnji sa OŠ Petra Kanavelića kupili smo športske rekvizite za našu školu u Lumbardi. Nadamo se da će mo svojim radom i u buduće unapređivati život naše djece, te da ćemo kao i do sad uživati potporu naših sumještana, Općine, TZ, te svih ljudi koji o ovom mjestu brinu i daju sve od sebe da izgleda bolje, ljepše, urednije i općenito sretnije.

Speak Your Mind

*