Lipa rič u spam folderu

Moje isprike Domeniki, ali Google te smatra spamom tako da su svi mejlovi završili u neželjenoj pošti. Događa se, tako je i Lumbardian započe karijeru kroz spam folder 😀
Sva srića pa si zvala pa san iša istraživa. Bolje ikad nego nikad, stoga čujte i počujte u posljednji tren:

UDRUGA „LIPA RIČ“ POZIVA  SVEKOLIKO PUČANSTVO NA „DRUŽENJE UOČI BOŽIĆA“ KOJE ĆE SE ODRŽATI 23.12. OVE GODINE U LUMBARDI, U CENTRU MJESTA.

POČETAK JE U 15 SATI; BIT ĆE MUZIKE, DOBRE SPIZE, A IZNAD SVEGA DRUŽENJE I RADOVI NAŠIH KREATIVNIH MJEŠTANA PA ĆE TE TAKO IMATI PRIGODU KUPITI I NEKI POKLON“ U ZADNJI ČAS“  ZA SVOJE NAJMILIJE.

U OVO VRIJEME TEHNOLOGIJE I UBRZANOG NAPRETKA BOŽIĆ JE POSTAO  KOMERCIJALNI BLAGDAN ISPUNJEN  VIŠE POKLONIMA I LIJEPIM STVARIMA KOJE KUPUJEMO JEDNI ZA DRUGE, A MANJE ONO ŠTO JE ODUVJEK BIO; VRIJEME KAD JE BOG DOŠAO MEĐU LJUDE, VRIJEME ZAJEDNIŠTVA, ISPUNJENO PRVESTVENO OSJEĆAJEM LJUBAVI, SREĆE I ZADOVOLJSTVA KOJE DIJELIMO JEDNI S DRUGIMA. SA TIM MISLIMA NA UMU UDRUGA „LIPA  RIČ“ VAS POZIVA DA OVO POPODNE PROVEDEMO U SMIJEHU, DRUŽENJU VELIČAJUĆI SMISAO BOŽIĆA KAO BLAGDANA PRVENSTVENO LJUBAVI I ZAJEDNIŠTVA…

DOĐITE I ZABAVITE SE !

Comments

  1. Nema veze Ante moj,boje ikad nego nikad, sad još samo molim Lumbarjane da doju i da nas pođržu da to sutra ispade što boje i da se svi zabavimo.

Speak Your Mind

*