Konop u slici

potezanje konopa
Evo imamo i gomilu fotki sa potezanja konopa, di je BILA TABELA ruknula sve redom i osvojila pršutić koji je onda lipo istašelan i podiljen među okupljenima. Sve pohvale! S obzirom da smo na Lumbardanetu ograničeni prostorom slike obajite na fejsu od LUMPARA. A to bi bilo točno tu: https://www.facebook.com/udruga.lumpar/media_set?set=a.381568155298337.1073741836.100003354664805&type=1
Evo i detaljnog prikaza događaja:
U utorak 06.08 održano je prvo ovogodišnje potezanje konopa u organizaciji LUMPAR-a i turističke zajednice. U natjecaju je sudjelovalo 5 muških i jedna ženska ekipa. u 21:00 održano je izvlačenje u kojemu e odlučilo da će snage odmjeriti domaća ekipa BILA TABELA i FRANCUZI 1, LUMBARAJKE I FRANCUZI 2 TE RAČIŠĆE UGOR I FRANCUZI 3. Iskusna BILA TABEL koja već u rukama ima dosta odigranih utakmica bez problema je sa 2:0 pobjedila ekipu FRANCUZI 1, istim je omjerom UGOR RAČIŠĆE pobijedio Francuze 2, dok je najzanimljivija borba ovog dijela natjecanja bila između LUMBARAJKI i FRANCUZA 3, u prvoj su partiji francuzi sa teškom mukom pobjedili , ali u drugoj su se naše cure sabrale uzele trenera i pobjedile konačan rezultat je bio 1:1, i zbog najboljeg ostvarenog rezultata obe su ekipe prošle dalje u polufinale. U prvoj polufinalnoj borbi Bila tabela sa 2:0 je pobjedila brojnije Lumbarajke, koje su u drugoj partiji pustile konop pa se BILA TABELA našla na podu, a drugoj polufinalnoj borbi UGOR RAČIŠĆE je s lakoćom savladao već izmorenu ekipu Francuza. U finalu su se susrele neporažene ekipe UGOR RAČIŠĆE I BILA TABELA. Nakon sudčeva zvižduka počelo je nadmetanje. račišćani su napravili malu prednost međutim tabela ih je uspjela zadržati i pod vodstvom trenera Mamota koji je davao ritam preokrenuti vodstvo i nakon pune 4 minute doći do pobjede u prvoj partiji. Nakon stanke od 10 minuta počela je druga partija koja je bila nešto kraća i u kojoj je BILA TABEL uz glasno navijanje publike odnila pobjedu protiv račišćana koji su im bili dostojan protivnik. Članovi pobjedničke ekipe su: Trener Mamo, Toni Kriletić, Tomislav Cebalo, Željko Kršinić, Ivan Milina Pezar, Roko Rokečin, Roko Cipre, Ivan Zure i Nick Kriletić. Nakon proslave pobjede ekipa bila tabele je sa svim sudionicima tradicionalno podijelila pršut, tako da su svi koji su sudjelovali mogli se počastiti. Udruga mladih se zahvaljuje Šimetu Milini koji je pred samo finale donirao gajbu pive za finaliste, Antetu Dračevcu, poznatiji kao Žunje, koji je na molbu organizatora preuzeo ulogu sudca, udruzi mladih Račišće koji su sa svojom ekipom uveličali naš događaj i tonskom realizatoru Ratkotu koji je kao i uvijek bio besprijekoran. Hvala također svima koji su došli gledati i uskoro se vidimo na novim događanjima

Comments

 1. Lumbarjanin says

  Žunje ne ispada iz forme…čestitke svima…!
  Pitanje za TZ i Općinu…!
  Bliži nam se veliki dan za Lumbardu, blagdan Svetog Roka. Običaj je da se organizira veliki koncert na terasi kod Maestrala. HDZ se držao tog običaja osam godina, a hoće li sadašnja koalicijska vlast G.A.L. – HNS – SDP nastaviti taj običaj, odnosno, tradiciju u suradnji sa TZ-om ?
  Ako hoće, je li odlučeno tko nam 16. kolovoza 2013. godine nastupa na terasi restorana MAESTRAL povodom proslave blagdana zaštitnika Lumbarde, Svetog Roka ?!

  Unaprijed zahvaljujem na odgovoru ! 😀

 2. ovako digo otvorim i procitam sto se sve pise pa me zaboli glava kada ima toliko merznje u malom mistu koji su nasi stari goli i bosi mucili da nam nesto ostavu . a ostavili su puno . zlato jadranskog mora bez opcine bez kruha nego samo razum od jednog do drugog cini mi se da to ne postoji vise nigdje u svitu .ako je nesto faliveno oprostite .

 3. gledatelj says

  8 kat i twist off su avion za bilu tabelu…

 4. a čak noris je najjači

 5. promatrač says

  Promatram ovo misto sa strane i svak je od vas u pravu sa svoje točke gledišta. Simon govori da je misto puno mržnje i ima pravo jer koliko god je ovo misto lipše od lipšega toliko su judi gori od gorega. A neda Bog da se k tome doda kao ova predizborna godina di se je dogodila podjela sela izazvana neargumentiranima lažima i podvalama. I tako se je isto dogodilo da je ovo postao i politički portal i da hoćeš ne možeš sjahat iz njega jer ovo je začarani krug političkih aktivnosti. Ko ne razumi sve ono za što su prošli bili optuživani sadašnjima je sve to zakonski i transparentno, i sad se ne može očekivat da je muk i tišina pa tako da se i da hoćećeš ne možeš iz tega izvuć. A što se još mržnje tiče i prije ovih svih političkih maverzacija bilo je je i bit će je, jer mi smo ti koji je siju i u dobru i u zlu. lamatajući šporkima jezicima i pri tom ne razmišljajući da će svanut novi dan i da će čovik čovika treba moć pogledat u oči i reć dobro jutro. Pa tako promatrajući sve od početka pa do danas na račun gornjega teksta samo jedan čovik u Lumbardi smatra da to može učini, neću imenova nije uredu a pogodit nije teško jer to i vrapci na grani znaju.

Speak Your Mind

*