Ko pjeva zlo ne misli…

Comments

  1. Antonije Kriletić says

    – Publika je u Lumbardi konačno mogla čuti klapu ‘Arti’ u svom najboljem izdanju kojeg sada, u ovom momentu može pružiti. Koncert je u stvari rezime našeg vremenski kratkog ali po intenzitetu žestokog i upornog rada. Slušaoci su mogli poći tragom naših uspjeha i nagrada kojih se nakupio lijepi broj. Bili smo pozivani na razne priredbe a svuda po Dalmaciji gdje smo se pojavili bili smo rado viđen gost tako da smo imali snage u Lumbardu nam dovući renomirane ‘Kumpanje’. Nadamo se nastavit, pokušat kvalitativno napravit još više u stremljenju prema dalekim ciljevima koji nam u ovom času izgledaju nešto bliže. Zahvaljujemo publici na onolikoj podršci, odobravanju i aplauzima.

  2. Mislim da ste se ispucali neistomišljenici,bolje rečeno za i protiv načelnika,pa mi je komentar našeg Antonija došao kao melem na ranu.Stvarno,tko je bio na koncert,tko je slušao naše krasne momke,nije mogao ostati ravnodušan.Bilo je nezaboravan doživljaj,prekrsnim pjevanjem,klape ARTI,njihovim gostima, klapa Nave i Kumpanji uljepšali smo nedjeljno veče,zaboravili na tekuće probleme i iskreno uživali.Što reći .”stoput bravo za voditelja Ivota i Rokota i Nedota i Markota i Franota i Antonija i Anteta,a ovog puta moram pohvaliti i našeg Marinota i naravno i našeg Žunjeta.”Bravo dečki !
    I ne zaboravite i u subotu je večer druženja uz bravetinu i svirku ,završimo u pozitivi ljeto i k vragu politika i političko nadmudrivanje

Speak Your Mind

*