Klapa Lumbarda: Kamposonto & Javi mi se dušo javi


S koncerta prigodom obljetnice Klape Geta u crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću 15.02.2014.

Comments

  1. Kako ste mi lipi moji,nisa vas dugo čita,vidim da se ni ništa prominilo,niste molali ni za milimetar,baš vas je lipo čut.Svake godine ista priča,triba uzet škovac i pomest isprid svojih vrata,ali otkad izmisliše ovi internet lipo je pripovidat nekome da te ne vidi,tako smo hrabriji,jezičave jude niko ne voli,zato lipo se vi udružite i činite skupa za dobro Lumbarde,Korčule a i šire.Zdravi mi i veseli bili,nemojte štogo zamirit starcu.

  2. Čita sam ovo iz Mindela,dok se oni natežu s Hoberom neće imat za plaće jer će im falit tih 20000 kn misečno.Pa će nama povisit potiho.Neka Korčulanima računaju i ono što računaju iznajmljivačima u Lumbardi prema prometu gostiju,a to smo svi,jer ko u Lumbardi nema apartman.E moji,sigurno bi korčulani izgubili izbore kad bi im Mindel povisi naknadu. Pa nedaju solde.

  3. Izgleda da ce mindel procvita sa novom direktoricom i glavnim ideologom cvatnje mindela tj susidom kokojevici .On uzgaja drugu kulturu ali voli mindele i opcinu .Dragi moj to se tako ne radi . Upitajte se kakvi su odnosi na Sitnici Blato -Vela Luka.

  4. po ovoj kronologiji para se da ovi u općini ništa nerade već sastanče radi ideologije jednega čovika, a nebi ni to bilo da nije vinograda di je, jeli vam se para. bilo bi boje misliti kako odvaja smeće a ne se svaja sa susidima. jese siti gospodin kokojvičar plati smeće?!.

Speak Your Mind

*