Katalog seoskog turizma

Poštovani,

Ministarstvo turizma izradilo je aplikaciju moj-seoski.hr kako bi se uspostavio on – line katalog seoskog turizma Republike Hrvatske.

Glavni cilj izrade aplikacije, koja će biti sastavni dio web stranice Hrvatske turističke zajednice, promocija je seoskog turizma Hrvatske – poljoprivrednih gospodarstava koja su registrirana za pružanje ugostiteljskih i/ili turističkih usluga.

Pozivamo turističke zajednice gradova/županija da se uključe u aktiviranje svih registriranih dionika seoskog turizma u svojim destinacijama kako bi se svi zainteresirani mogli uspješno prijaviti i biti dionik on-line kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske. Nacionalni katalog će biti dostupan na stranicama Hrvatske turističke zajednice po završetku uspješnog upisa u aplikaciju moj-seoski.hr, provjere unesenih podataka od strane Ministarstva turizma, te potrebne obrade i prijevoda teksta od strane Hrvatske turističke zajednice.

Aplikacija je dostupna na sljedećoj poveznici: https://moj-seoski.hr.

Više informacija : https://mint.gov.hr/vijesti/ministarstvo-turizma-uspostavlja-digitalni-katalog-seoskog-turizma-kroz-aplikaciju-moj-seoski-hr/17826

S poštovanjem,

Ministarstvo turizma

Speak Your Mind

*