Karneval gotov, zahvale zaslužnima

Udruga Lipa rič i Vlada od maškara Lumbarda i ove godine najveseliju pokladnu feštu organizirali su u humanitarnom duhu. Cjelokupni prihod u iznosu od 5.200,00 kuna od prodanih lutrija i bala srca poklonili su Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama “Moje sunce” Korčula – Pelješac. Ovim putem u ime naše Udruge najiskrenije se zahvaljujem Udruzi “Lipa rič” – Lumbarda, jer doista za svekoliki trud i pažnju koju od svog osnutka poklanjaju našoj udruzi i našoj djeci, zavrijedili su naše divljenje i veliko poštovanje. Uostalom, na našoj godišnjoj priredbi uoči Božića “Djeca za djecu” u Korčuli, javno smo im dodjelili našu Zahvalnicu za sve ono što su činili i čine za nas, našu udrugu i našu djecu.
Posebnu zahvalnost iskazujemo i velikom meštru od maškara Anti Dračevac Žunje, jer doista je cjelokupni program plesa vodio bez greške – gotovo profesionalno. Svaka čast Žunje, u subotu se vidjelo da ti taj svoj dio posla odrađuješ s dušom i da pritom daješ nesebično cijeloga sebe.
I na kraju, moram reći da sam posebno zadivljen brojem i kvalitetom poklona za lutriju koji su donirali naši obrtnici i mještani, pa se i njima najiskrenije zahvaljujem. Međutim, sve bi bilo uzaludno da u subotu nije došlo onoliko ljudi ( maškaranih i nemaškaranih) spremnih potrošiti koju kunu za dobrobit drugoga, ali usput se i zabaviti. Zato posebno hvala svima njima jer pokazali su da u ovim teškim vremenima u njima još uvijek gori ljubav, žar i osjećaj prema onima kojima je pomoć potrebna.

Predsjednik Udruge “Moje sunce”

Željko Nobilo

Comments

  1. Ante Torcida – Žunje: Legenda s velikim L 🙂

  2. domenika says

    Nema se puno tega za reč jer je Željko reka sve samo se još jednom zahvaljujemo svim obrtnicima i dobrim ljudima koji su donirali poklone za lutriju i pomogli da skupimo ovu lipu sumu za moje sunce.Lumbarda je opet pokazala da ima veliko srce i kad se traži za ovako plemenitu stvar lumbarjani se uvike odazovu I TAKO DA SE NEMA ŠTO PUNO GOVORI OSIM JEDNOG VELIKOG HVALA

Speak Your Mind

*