Kad se već triskamo multimedijom

Comments

 1. čisti sadizam nad morskim životinjama

 2. Imate pravo Anita! Snimka prikazuje sadizam snimatelja. Ali da Vas pitam na ovome mjestu dal nije turizam sam u cjelini sadistički kad gazi njihovim životnim prostorom? Činimi se, da je snimka ponajprije za one koji su se pribojavali za životinje ove godine kad se fizički vračalo pjesak na plažu. Svaka joj čast Pržina je živa i lijepa iako u njoj ponekad prikupljamo smiječe koje bacaju sa jahti usidrenih u zaljevu. I onda kako pokazat djeci od par godina jačinu prirode i životinja kad treba preživjet ako ne tako, da ih na trenutak izvadimo te ponovo vratimo nazad. Djeca imaju kod kuče bazene sa čistom vodom, imaju čisti pijesak te akvarije sa životinjama a nemaju sve to skupa prirodno a to vam je Vela pržina. Kako onda amater da snimi životinju (to mu je trofej a ne da je isprži i pojede) koja je nočna negoli tako da postane za dve minute sadista te uzme u ruku kameru za male pare. Više je priroda raznolika to se bolje razvija tako je i sa ljudima, što više različitih stavova to se bolje ljudskost razvija u pravom smijeru.

 3. ma dajte videi su dobri

 4. Sicilian says

  La Mattanza. To je sadismo metodo di pesca. Sičenje glave volu je mila majka. Mama mia.

 5. Ima krasnih snimaka živog svijeta podmorja koje radi MM iz Lumbarde. Ovo je totalni amaterizam. Ako čovjek već ima podvodnu kameru, onda i kao amater, uz malo volje i minimum znanja, može napraviti pravu snimku. Ova snimka je predosadna i naporna. Monotona. To se radi malo drugačije, ali video snimka je kućna arhiva pa ne zamjeram autoru. Međutim, kad je već objavljena valjda slobodno možemo i komentirati.

 6. Lumbardian says

  Ovih lipih pitomih ribica koje se kupaju skupa sa judima usrid bila dana, nima nindi na Planetu nego samo na Pržinu. Da je za ovo zna pok. Jacques Cousteau, doša bi sa svojin Calypson u Lumbardu i snimi bi profi komercijalni film. Film o malemu pokrivcu koji išće svoju “zvizdu”. O malemu neiskusnemu, znatiželjnemu grujiću što bi se čapa na prvu ješku. A ono dite se igra sa hobicon kako sa malin zekoton. Me meni, cilu bi je smeći od dragosti i mazi bi je ali mu je biće brižni otac reka da je odma pusti. Jer danas je svjetski dan zaštite životinja. Snimatelj amater ima osječaj i snimi je zgodan filmin koji zaslužuje pažnju. Super.

 7. Su li završile bitke wmajstore?

 8. Može li koja nova novitad na netu,Što si se uzlinija dragi moj web meštre,ala movi se,,,,,,,,

 9. Digitalian says

  Posla bi nike lipe stare fotke ali ka neznan tu digitalizaciju. Kako, ka i komu se javi?

 10. Lumbardian says

  Danas je najlipši dan u godini. Na defora. Manjala bura. Vanka dvanaest a u moru dvadeset dva stupnja. Možeš se kupa. UV ne peče. Staviš sunčane, legneš na seke, upijaš toplinu. Baciš filozofiju ono kako mejk mani ili mejk lav. I obratno. A možeš poni gitaru pa mejking mjuzik. Ili roman pa… U ritmu opuštenog otočnog južnjaka. Fjaka. Jer tako govore geni da punimo baterije prin nego počmemo bra masline. A mi glumimo tamo nike hiperaktivne zapadnjake. Germane.

 11. Lumbardian says

  Purgerima je fjaka lijenost. Filozofima kulturološki fenomen. Za me je fjaka prilagodba. Biologija. Da je kojin slučajen Charles Darwin surga Beagle na Tatinju, ustanovi bi da je popodnevni počinak u Lumbardi evolucijski odgovor na rak kože. Dok po ciceju puca kamen, mi se dvi-tri ure nalazimo u debeloj hladovini di pod laganin utjecajen etanolne narkozice blaženo spimo i nesvjesno se čuvamo od spomenute bolesti. Zato ribar cikon zore gre tramata, a težak raskopava stoge. To, normalno, ni fjaka. Purger se nikako u to doba vrača vu hižu z birtiji mrtav p….

  • Anonymous says

   FJAKA, definicija = “psihofizičko stanje prilikom težnje ni za čime. Učestala je greška zamijeniti fjaku s lijenošću. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzvišeno stanje uma i tijela kojem teži cijelo čovječanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postižu dugogodišnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Božji dar.”

 12. Lumbardian says

  Bit će da san ja preambiciozan za ovi naš mali seoski, idilični lumbardanet. Ja san taj hiperaktivni prozapadni element. Skriveni. Čisto kvarin ugođaj fjake s ovon svojon dosadnon trilogijon. Odo ja malo na fejsbuk vidit kako je tamo. E, siti san se. Vidi san najnoviji nočni aviosnimak Lumbarde. Ludilo. Me meni. Svijetla velegrada. Charlie Chaplin. Ajte čao.

 13. nije valjda da u selu nema ama baš ništa nova i da ćemo uć u studeni, a da ni osvanu još nijedan tekst slika ili štogo?! ala swm-ovci, movite se..

Speak Your Mind

*