Jugo, Tovari i par novinskih članaka

Pa krenimo naslovom ipak odozada. Trka tovara konačno je dobila malo širu medijsku pažnju, tako da su se pojavili članci u Slobodnoj, Dalmacija News, te na Dubrovacki.hr, sve iz istog izvora i sve uz izvrsne fotografije (svakako pogledati). Sreća da fotografija ne podliježe površnošću novinarstva jer bi možda umjesto tovara vidjeli konje. Dakle nekako kao po pravilu u tekstu je ponovo izronila površnost i utrku su organizirali TZ-ovci iz Korčule ipak.
Nekoliko još tovara tj. preciznije pripadnika jedne druge skupine imalo je još jedan nastup prekjučer, o čemu se više može saznati ovdje i ovdje. Lumbarde je ovih dana stvarno puno po novinama, pa se oglasio tako i index.hr koji ovo ljeto nekako redovito zvuči kao oglasna ploča Zrća. Eto iznimke, barem kada je picigin u pitanju.
Južina je odradila svoje ovih dana, sada je jenjala, a kadrove sa jučer “južinaste” Pržine mi donosimo u malo široj varijanti.

Comments

 1. Anonymous says

  Digresija:Moli bi lokalne pjevače da mi svojim prijelazima sa Chuk Berryja, You never can tell na Ribare Vinka Coce, poštede goste u apartmanima (a i mene) tako da zadrže decibele neartikukacije u krugu caffe bara u kojemu nastupaju. Na razini jačine zvuka koja je dopuštena u drugom baru di se svira live..
  Apeliram, Hvala!

  • Prejako se čuje njihova svirka, preglasno,
   i preglasno.
   Neka im kogo to reče, biće oni misle što glasnije to boje,
   ali nije nego gore.

 2. Jeee oprema se ima da oprema se čuje, ko je još vidi sputavat umjetnost?

 3. A koji ovo igraju picigin. Ja hi ne poznan. Jesu li domaći ili iz Slovenije.

 4. Kako ih nepoznaš? Reka bi ti Vuco, to su Nebitni i Nebitniji 🙂
  Meni je sumnjivo kako je to uopće osvanulo na indexu, jer indexove reportaže s plaža su uglavnom plaćeni oglasi. A da smo mi to platili sumnjam. Pozerstvo neko, ali palac gore za reklamu!

 5. Anonymous says

  ako je općina tako dozvolila onda ima razlog da bude tako. uvike nešto smeta

 6. Anonymous says

  tko ne radi ne greši

Speak Your Mind

*