Jel vidite da nije problem ka se ima voje?!!

ražnjićA gusta provjerit mail i ina punooo freških slika koje nisu moje, a motivi lumbarajski! A liposti i sriće! Ima vas što nas obadate ka vas zamolimo da nan pomožete popunit i ulipšat stranicu. Svi se ugledajte u Igora iz Ljubljane koji je zaljubljen u Lumbardu ko i mi, a nebi se začudi da je voli i više od većine lumbarjana. Evo što on govori:

Poštovani, evo izbor 9 mojih fotografija sa odmora na Vašem rajskom otoku (Lumbarda i njezina okolica, rt Ražnjić, otok Vrnik, Korčula).  Ako Vama konvenirajo, možete koju ili više njih slobodno upotrebiti na Vašoj internetnoj stranici. Neka je to simbolički znak zahvalnosti domaćinima Lumbarde na gostoprimstvu a Vama osobno zbog rada na internet-stranici, koju rado posjetimo.
Igor sa familijom iz Ljubljane

Da koju… Sve Igore, sve nam “konvenirajo” i sve će do na red jer su točno ono što smo iskali od lumbardanetaša. Puno Vam hvala i naravno, dojite nam opet! I još naravnije, preporučite Lumbardu prijateljimnk-lumbardama pa neka Lumbardanet bude turistički promotor mista na opće spajanje ugodnog s korisnim. A nevezano s turizmom, a vezano s sportom, dajemo vam na znanje i ravnanje: Korčula , Subota, 24.01.2009. u 15:00, Sportska dvorana Balun, 12.kolo, Mnk Lumbarda – Mnk Trogir. Svi vi koji još nikad niste bili, virujte mi puno propuštate! Ja san se ugodno iznenadi ka san bi prvi put, a svaki sljedeći put mi je sve draže poć jer atmosfera bude prava za se naježi. Bude i napetosti i prave, originalne lumbarajske pozitivne zajebancije. Zato svi koji neznate di bi sami su sebin, a u Balunu igra Lumbarda, nemate što misli. Odnosno nemate što sta na kantunu, nego va glava da bude u Balunu…. (aaaaaaaa di si ti…..) E, i obucite se dobro jer unatoč uzavreloj atmosferi, Balun zna bit poprilično hladan!

Speak Your Mind

*