Jedna od onih…

kava…ka neman ideje…

Comments

 1. Lumbardian says

  Oli u ovu butigu nima politike…??

 2. izgleda da nema

 3. što se mene tiče, i ka je moja smjena u butigu, tako će izgleda i dalje 🙂

 4. Lumbardian says

  A kako ću znat kako ću glasova? Valo bi da se kogo od stranaka i kandidati malo predstavi. Ili ovo ni misto za to?

 5. Znaš ti kako ćeš glasova, pratiš ti djelovanje stranki svaki dan, kroz svaku godinu. I ne samo ti, nego svi mi, ne možeš in angažiranost izbjeć ni da hoćeš. Svaki dan nešto za opće dobro, i s desna i s liva i centralno. Po tebi će ispast da stranke postoju samo prid izbore a? 😉

 6. Lumbardian says

  Ne pritendin bi politolog, ali sa je njihov stajun kad se oni bore za misto na ljestvici koristeči sva moguća sredstva i medije. Pogledaj korčula.net. I neman ti ja ama baš nikakvog pojma kako djeluje i što radi npr HDZ, SDP, HSS, HSP,HSLS,HNS i oni koji hoće bit javne osobe, odlučivati o svemu bitnemu u mistu i časno svoju obnašati dužnost. O temu se radi, da se oni potrude, a ne ti. Ti si wm.

 7. Nisi ubra ironiju i sarkazam? Ja se po običaju zajebajen. U temu i je bit, da je sa oti stajun, a ne bi li treba bit uvik stajun za akciju? I ako se to, da se oni potrude, odnosi na trud da nas s Lumbardaneta bombardiraju prigodnim političkim poskočicama i doskočicama, ja ne bi da se potrude. A s obzirom na kapitalizam, možda i mogu, ali u obliku plaćenega oglasa. Onda ćemo legendarni pervi seoski webmajster i ja od prikupljenih sredstava kupit banane i održat jedan banana party za sve nas.

 8. Lumbardian says

  Glavno da nisan ubra bananu i učini makakota od sebe. – Dogledavši šok na Stamford Bridgeu, poša san lipo leć i nisan se obada da si u roku odma odgovori. Neka Oni obečaju obečanja na drugo misto, a Mi ćemo se ode lipo zahebava. Je, sviđa mi se taj stav, pa in politiku možemo slobodno bacit na i ironiju i sarkazam ako miritaju. Svoj skromni glas dajen ovakemu lumbardanet.comu. Živija sedmi maja, živija !

Speak Your Mind

*