Jedan brzinski video 2.3.14

Comments

  1. Lumbardez says

    Ovaj brzinski video pobudio je u meni nostalgiju ,mada nisam rođeni Lumbarjanin i mada dolazim svake godine a ne živim van lipe naše.Lumbarda se ne mora brinuti za budućnost,uz ovakvu mladost budućnost je svijetla.Zaista ste me razveselili.Jedino mi je žal da nisam bi tamo s vama.

  2. Mladosti svaka vam čast na volji i trudu. Ali nije trebalo dugo da vam počnu brojit kila mesa i samo tražit falimente rastresajući vas okolo. Voljeti Lumbardu, što to točno znači?

  3. Super snimka. Ja sam čula da je i tv pozvana, jesu na kraju bili?

    • Bili smo u kontaktu sa ST ekipom Mora i Sandrom Lacković iz Du HRT-a, a onda je nakon pripetavanja krenulo ukrivo, krenuli su nepotrebni skandeli pa je došlo prvo da će se odgodit, stvorila se loša energija oko svega. Cilj je bi dozvat ih u Lumbardu da na televiziji početkom trećega miseca bude prilog o Lumbardi, da se reklamiramo malo kroz TiM i Trganje naranče. NIje cilj bi da nas snimaju ko čudno malo misto koje bi moglo bit Kalifornija, a muči ga čudna nesloga. A onda nakon dan dva dogodi se i Žunjetov Krnoval tako da nismo falili.

Speak Your Mind

*