Izložba fotografija „Svi naši krnovali“

krnoval-webUdruga Bašćina sa zadovoljstvom vas poziva na izložbu fotografija „Svi naši krnovali“. Otvaranje će se održati u petak, 13. veljače u 20:00 sati, u galeriji 3VOLTA u Lumbardi. Ovo je prva naša izložba u 2009. godini, a nastala je u suradnji s mještanima Lumbarde koji su nam ustupili fotografije iz svojih obiteljskih albuma te im se ovim putem zahvaljujemo. Posjetitelji će moći razgledati fotografije lumbarajskih krnovala i maškara nastale kroz posljednjih 40 godina. Izložba traje do 24. veljače, a za javnost će biti otvorena od 8 do 15 sati,  od ponedjeljka do petka.

Comments

 1. Spalimo ga odmah, nije isti sekund objavio vijest 😉

 2. A da! Nego kad vas toliko puca lokalpatriotizam kako to da uopće obahodite korčula.net? Novitada je novitada, pa osvanula di osvanula… Bavite se 3.14zdarijama! Meni je ova stranica gust, a ne obaveza! I tako će i ostat. Jer tovar san u duši, ka mi se reče de, ala, ajde, a meni se baš onda ukopaje u mistu! 😀

 3. Malo mi je ovo radno vrijeme nezgodno. Zašto jedan dan ne stavite od 17 do 22, četvrtak npr.

  • Bašćinice says

   izložba se može razgledat u radno vrijeme općine. to je nažalost jedina opcija pošto ne možemo još dodatno plaćati nekog da čuva postav. nadamo se da će se većina zainteresiranih pojaviti na otvaranju u petak. a što se tiče svih nedomica, upita, molbi i žalbi, mislim da je jasno ko su bašćinice i mogu nam se ljudi uživo obratit. nema smisla da ovdje razvlačimo diskusiju s onima koje štiti anonimnost.

 4. Reci im, kolega reci. Nego li su toliko revni kad treba doprinosit!? Za kritizirat će se uvijek nać vremena i volje.

 5. Bilo koje radno vrime ti je nezgodno ka si gori, a izložba doli! Super je to što radi kad i općina, jer onda lipo doješ na miru i komodu, sam, i sve lipo obaješ. Meni odlično, jer san loš pojavljivač na otvaranjima. Bolujem od empatijske treme. Uz to što sam tovar u duši… 😉

 6. Ipak je vrijeme nezgodno, jer ste mogli vodit računa da je nogomet u 19.00 u petak. Tako da svi dođemo na otvaranje. Al dobro. SVe pohvala, pa se vidimo, iza nogometa.

 7. Lumbardian says

  Prvo, sve pohvale jer znan da će izložba bit nešto. Drugo, mislin da znan ko su bašćinice i skoro svi ostali ode. Mislin da su i ostali skužili ko san ja, jer mora san digo fali u čuvanju anonimnosti u ovome primalemu mistu. A nismo anonimci ni u prenesenon značenju. Sa, ako se budemo uživo obračali, široke mase neče ništa zna o izložbi i sve bi mirisalo na elitizam. Pinkić bi reka nihilizam. Što će nan onda net? Zato hinimo anonimnost i razvlačimo diskusiju. Slobodno.

Speak Your Mind

*