Izgubljeni u prijevodu, proljetno čišćenje i nešto odsutnosti..

Aleluja vratio nam se Lumbardanet kaže Gibo u svome komentaru, i tako i bi, aleluja. Vidjeli ste svi koji redovito navraćate na portal da je isti bio hakiran od izvjesnog nadobudnog Tarika koji očito nema pametnijeg posla, a eto na njegovu nesreću efekt mu je bio nikakav. Uostalom nebitno vraćamo se na staro, nema nekih posebnih novosti tako da je šteta time bila još manja.
Nekako baš kada je bila zadnja akcija Lumpara, napravili smo i mi malo proljetno čišćenje portala, a tu je onda možda nastala malo veća šteta jer smo izgubili sve one lajkove za našeg Paveta. Samo da se zna bilo ih je rekordno 50 samo na našem portalu. Raštimala nam se malo i funkcija za pokazivanje slika što ćemo riješit uskoro nadamo se. Sa druge strane smo u jednom od “foldera” iliti košuljica našli određen broj komentara koji su zbog nekog razloga zapeli na filtriranju.
Obzirom da su se ljudi potrudili red je da ih objavimo pa makar i sa odgodom. Par drugih (dakle svega par) išlo je na brisanje zbog prostačenja, tako da tu ništa ne propuštate.
Dakle izgubljeni u prijevodu,… ovaj prijenosu:

Comments

  1. Bila Tabela says

    Ne vezano uz ovu temu ali zelin reć da je akcija čišćenja autoolupina iz Lumbarde završila u Auto Blicu kao pozitivan primjer rješavanja starih olupina. 🙂 Bravo svima koji su sudjelovali u toj akciji 🙂

Speak Your Mind

*