Izborna šutnja

 

Izbori Lumbarda 2013Kao što kaže posljednji komentar, rekli smo što smo rekli i sada počinje izborna šutnja. Komentari su zatvoreni.  Istovremeno smo zatvorili i anketu za koju je odaziv bio najbolji do sada. Rezultati su dostupni svima. Nastojali smo onemogućiti  višestruko glasovanje što smo vjerujemo i dobrim dijelom uspjeli, tako da bi rezultati ankete trebali biti vjerodostojni. Ipak to sve ne znači ništa dok ne dođu oni pravi službeni rezultati, a onda možemo povlačiti paralele i raditi usporedbe, a onda tek nakon izbora očekujemo one prave rezultate.
Iznimno me kao jednog od webmeštara ovoga portala veseli da je predizborna diskusija bila vrlo živa, bez prelaska granice dobrog ukusa i neke posebne potrebe za moderiranjem, a posebno me oduševila činjenica da je određen broj ljudi, političara, svoje stavove branio i svojim pravim imenom i prezimenom. To se zove vjerodostojnost!
Vidjeli smo izvjestan broj programa i dokumenata, pa zahvaljujem strankama koje su ih dostavile na našu skromnu platformu koja negdje od početka svibnja bilježi zaista značajan rast posjeta i zadržavanja na stranici.
Recimo samo da je broj posjeta narastao 160%, sa zadržavanjem na stranicama 2,5 puta duže nego obično, a najviše posjeta bilježi se iz redom: Lumbarda-Korčula, Split, Zagreb, Ljubljana, Sydney, Rijeka.
Obzirom na sve navedeno i nepobitnu činjenicu da je ljudima zaista stalo da idemo u dobrome smjeru, izlazak na glasovanje bi mogao biti jako dobar, a što će dati još veći legitimitet pobjedniku odnosno pobjednicima.
Eto završavam ovaj post točno u ponoć sa riječima (prijetnjama) DIP-a: Od ponoći je izborna šutnja, a za njezino kršenje predviđene su visoke kazne. 😉
Stjepan Sabljić (3swm)

Speak Your Mind

*